ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΙΜΟΛΗΨΙΩΝ 20 ΜΕ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Φερών «Ισάακιος Κομνηνός» αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για τους συλλόγους του Έβρου αλλά και όλης της Ελλάδας.

Οργανώνει κάθε μήνα εθελοντική Αιμοδοσία χειμώνα καλοκαίρι προσφέροντας 50 με 80 μονάδες αίματος κάθε φορά, μία ανάσα στην αγωνία για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών του νοσοκομείου μας.

Κάνει πράξη το σύνθημά που έχει ότι «όλοι μαζί μπορούμε», κάθε μήνα η επίσκεψή μας στις Φέρες είναι μία γιορτή στην οποία συμμετέχει όλη η κοινωνία των Φερών. Οι αιμοδότες των Φερών προσφέρουν περί τις 1000 μονάδες αίματος κάθε χρόνο. Είναι ο σύλλογος με τον μεγαλύτερο αριθμό τακτικών αιμοδοτών, και προσφέρει τον μεγαλύτερο αριθμό μονάδων αίματος ανά χίλιους κατοίκους σε σύγκριση με όλη την Ελλάδα.

Τους ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς στο όνομα των ασθενών που περιμένουν το αίμα για να κερδίσουν την μάχη για ζωή.

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το κοινό σας για τις προγραμματισμένες αιμοληψίες της κινητής μονάδας αιμοληψιών της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης «η Αγάπη πάει παντού» της επόμενης εβδομάδας.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις Φέρες  στο αμφιθέατρο της πρώην δημαρχίας 9:00 με 13:30. σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Φερών «Ισαάκιος Κομνηνός»

Σάββατο  25 Φεβρουαρίου 2023 στην Αλεξανδρούπολη στο Νομαρχείο στην παραλία απέναντι από τον Φάρο. 8:30 με 13:30.

Για το προσωπικό της υπηρεσίας αιμοδοσίας

Γεώργιος Μαρτίνης

 

Προηγούμενο άρθροΣτην Αλεξανδρούπολη για πρώτη φορά οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης
Επόμενο άρθροΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αν μου ζητούσαν να παραιτηθώ, δεν θα με πείραζε»