ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο*

Η αθρόα παράνομη Μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί την χώρα μας αλλά και την Ευρώπη ολόκληρη πάνω από τρεις δεκαετίες . Δυστυχώς αλλά τα πραγματικά αίτια της κρύβονται επιμελώς από το παγκόσμιο σύστημα . Στο πλαίσιο αυτό η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί με πολύ σκοτεινό και παραπλανητικό τρόπο να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη ακόμη και ως ωφέλιμη που θα λύσει τα διάφορα προβλήματα της εγχώριας κοινωνίας …

Το καλά προμελετημένο αυτό σχέδιο καταστρέφει καθημερινά την πατρίδα μας αλλά και σχεδόν όλη την Ευρώπη με το πρόσχημα δήθεν υποδοχής «προσφύγων»

Είναι γνωστόν ότι όλες οι κυβερνήσεις αυτής της χώρας από την δεκαετία το 80 ανέχτηκαν και με αυτό στήθηκε ολίγον κατ’ ολίγον ένας μηχανισμός , έτσι ώστε να θεωρούνται εκ προοιμίου πρόσφυγες όσοι εισέρχονταν και εισέρχονται στα σύνορά της Ευρώπης – που φυσικά πρώτη χώρα είναι η δύσμοιρη Ελλάδα- με αντίστοιχη υποβολή αιτήσεων ασύλου , αν και άλλα ορίζονται από την Σύμβαση της Γενεύης για τον ορισμό του Πρόσφυγα…. Δηλαδή για να θεωρηθεί κάποιος πρόσφυγας όφειλε να ζητήσει άσυλο λόγω δίωξης του στην πρώτη ασφαλή χώρα υποδοχής …Και αυτή δεν είναι η Ελλάδα αλλά η Τουρκία … Το αυτονόητο αυτό αξίωμα το αγνοεί όμως το περίεργο και σκοτεινό συνάμα «διευθυντήριο» της Ευρώπης!(βλ για όλα αυτά άρθρο μου Σχέδιο Kallergi και γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Ομιλία στους Δεσμούς Ελλήνων Θεσσαλονίκη 2017)

Αναπόφευκτη νομοτελειακά υπήρξε στην συνέχεια η κατάπτυστη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ που μας υποχρέωσε να δεχόμαστε αιτήσεις ασύλου από όλους τους απροσδιόριστης προέλευσης αλλοδαπούς αλλά και εκείνη ξεπεράστηκε από την ατελείωτη εισροή ασιατικών στιφών – επήλυδων που κατέκλυσαν και την Ευρώπη, δημιουργώντας φαρμακερό ρήγμα και στην δήθεν χαλύβδινη συνθήκη Σένγκεν, στέλνοντας την στο καναβάτσο ..! (βλ άρθρο μου Η λαθρομετανάστευση μπάζει από παντού- Η διαχρονικά ένοχη στάση της Πολιτείας….)

Παρά τον( επιμέρους) φράχτη στον Έβρο , παρά την σθεναρή αντίσταση στρατού, σωμάτων ασφαλείας και λαού, δυο και πλέον χρόνια πριν στον Έβρο η παράνομη μετανάστευση ακόμη καλά κρατεί … Γιατί η κροκοδείλια πολιτεία υποθάλπει την κατάσταση. Πως ;Με κέντρα υποδοχής πλησίον των Συνόρων( λέγε με ΚΥΤ Φυλακίου αλλά και στα ακριτικά νησιά μας) με παροχή ασύλου σε αλλοδαπούς που και μόνο πρόσφυγες δεν είναι! . Με κατάπτυστα Νομοθετήματα, όπως αυτό του Κώδικα ιθαγένειας, το εθνοκτόνο άρθρο 37 παρ 5 του Ν 3707/2011 για παροχή αδειών διαμονής μέσω εντάξεως παρανόμων μεταναστών σε προγράμματα εργασίας ! Με προσπάθεια ενσωμάτωσης ισλαμικών πληθυσμών σε μια ήδη ημιθανή ελληνική κοινωνία ( Έτσι δεν επιχαίρει ο θλιβερός πρωθυπουργός αυτής της χώρας ,όταν ακόμη και πρόσφατα «ονειρεύεται» «στεντόρεια τη φωνή» στα διάφορα Fora , μια πολυπολιτισμική κοινωνία , γατί δήθεν οι επήλυδες θα λύσουν το Δημογραφικό και κοινωνικοασφαλιστικό πρόβλημα στη χώρα ;!)

Γνωστό σε όλους πως οι παράνομοι μετανάστες παρακινούνται από δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης να εγκαταλείψουν τις χώρες τους, άλλοτε εξ αιτίας τοπικών πολέμων και άλλοτε με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής. Τους αναλαμβάνουν στην συνέχεια τεράστια δίκτυα λαθροδιακινητών ενισχυόμενα από αδιαφανείς ΜΚΟ και διαπλεκόμενα ΜΜΕ . Οι πιο πάνω στηρίζονται από τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης, ούτως ώστε να παραβιάζουν και να διαπερνούν τα Εθνικά σύνορα. Η ασύλληπτη κερδοσκοπία από πλευράς των διακινητών που αφορά το κόστος μεταφοράς και της πρώτης εγκατάστασης των παρανόμων μεταναστών , μετακυλύει στην συνέχεια το οικονομικό βάρος και τα δυσβάσταχτα έξοδα να επιβαρύνουν τις Εθνικές οικονομίες.

Σε αυτή την καταστροφική πορεία έχει περιέλθει και η χώρα μας, η οποία ούτως ή άλλως έχει φθίνουσα παραγωγικότητα. Σε αυτό προστίθενται οι παράνομα εισερχόμενοι που δεν έχουν τις κατάλληλες ικανότητες και δεξιότητες. Η ενσωμάτωση τους στην κοινωνία μας όμως δεν γίνεται ανέξοδα, αλλά από εγχώριες επιδοτήσεις.

Όταν το φαινόμενο αυτό όμως λαμβάνει χώρα τόσες δεκαετίες, όταν έχουν σωρευτεί τουλάχιστον 3.000.000 παράνομοι μετανάστες στην χώρα, οι οποίοι επιδοτούνται κι από πάνω από την δύσμοιρη Ελλάδα, αυτό έχει αναπόφευκτα σαν συνέπεια να δημιουργείται ζήτηση για τα βασικά καταναλωτικά αγαθά!. Ενώ αυξάνει και τις τιμές και τις αποδόσεις της ακίνητης περιουσίας που ελέγχεται όμως από τις Τράπεζες και την Ολιγαρχία.

Ταυτόχρονα όμως εμποδίζεται και η αύξηση των μισθών αλλά και η βελτίωση του κοινωνικού κράτους. Ερωτάται λοιπόν: Όλα τα πιο πάνω δεν τα βλέπουμε σήμερα ως φαινόμενα για τα οποία γίνεται αποπροσανατολιστική προσπάθεια να συνδεθούν δήθεν με τον πόλεμο στην Ουκρανία;! Αναρωτηθήκαμε λοιπόν γιατί ανεβαίνουν οι τιμές των προϊόντων σαν τρελές στα πολυκαταστήματα; Αναρωτηθήκαμε γιατί ανεβαίνει η τιμή της βενζίνης; Αναρωτηθήκαμε γιατί ανεβαίνει η τιμή του ρεύματος που έχει φέρει χιλιάδες νοικοκυριά σε απόγνωση; Μπορεί να αμφισβητήσει κανένας ότι πίσω από αυτές τις αυξήσεις κρύβονται έμμεσοι δυσβάσταχτοι φόροι οι οποίοι ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία;

Αυτό γίνεται και στην χώρα μας δυστυχώς γιατί και οι διεθνιστικές ξιπασμένες Ελληνικές ελίτ δεν έκαναν τίποτα, ούτε και κάνουν για να προστατέψουν το Εθνικό κράτος. Αντίθετα λειτουργούν ως μια πέμπτη φάλαγγα!. Επειδή πρέπει να δώσει το κράτος μας πολλά επιδόματα σε αλλοδαπούς, τα παίρνει από Έλληνες με την μέθοδο επιβολής εμμέσων φόρων σε προϊόντα , σε καύσιμα και σε ενέργεια, αλλά προτάσσει τον μύθο του πολέμου στην Ουκρανία.

Δυστυχώς αυτό το οργανωμένο σχέδιο έχει ξεκινήσει πριν από έναν αιώνα με τον αλήστου μνήμης διεθνιστή Δόκτορα του Πανεπιστημίου της Βιέννης, R. Kallergi ,εκδότη και συντάκτη του περιοδικού Paneuropa που τον Απρίλιο του 1924 δημοσίευσε την «Πανευρωπαϊκή διακήρυξη» που βρήκε «ευήκοον ους» από τους Γερμανούς Τραπεζίτες της οικογένειας Max Warburg .

Οι τελευταίοι τον χρηματοδότησαν με 60 χιλιάδες χρυσά μάρκα εκείνης της εποχής, αξιοσέβαστη περιουσία, για την διάδοση και υποστήριξη των περίεργων σκοτεινών συνάμα όμως και ρατσιστικών ιδεών του!

Ο R. Kallergi, λοιπόν αυτός ο εφιάλτης της «Ευρωπαϊκής ιδέας», ο σύγχρονος Ρασπούτιν της γηραιάς ηπείρου, οραματιζόταν μέσα από τα συγγράμματα του κυρίως το «Praktischer Idealismus» (πρακτικός ιδεαλισμός) και Adel (αριστοκρατία), μια Ευρώπη εποικισμένη από σκουρόχρωμους πληθυσμούς, ένα μόρφωμα Ευρωασιατικής και νεγροειδούς μάζας, απαλλαγμένη από εθνικιστικές προκαταλήψεις και διαφορές, της οποίας θα ηγείται μια παγκόσμια ελίτ!

Δυστυχώς τα αποφώλια (αποκρουστικά) σχέδια του υλοποιούνται μετά από έναν αιώνα με τον χειρότερο τρόπο. Και πρώτο θύμα αυτής της τακτικής είναι η δύσμοιρη χώρα μας η Ελλάδα με τις τόσες αντεθνικές κυβερνήσεις μέχρι τώρα. Σε όλη αυτή την σαρωτική επέλαση των παρανόμων μεταναστών που είναι η κύρια αιτία του αυξανόμενου πληθωρισμού στην χώρα αλλά και της δραματικής συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους για τους Έλληνες , αντιτάσσεται μόνο το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «Η Ελληνική Λύση». Το τελευταίο προτείνει λύσεις πως θα ξεφύγουμε από την μέγγενη του οικονομικού μαρασμού της Ελληνικής κοινωνίας και της αντιμετώπισης του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος (βλ. πρόγραμμα Ελληνικής Λύσης «Αλλάζοντας την Ελλάδα με την Ελληνική Λύση», Πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες, Κυριάκος Βελόπουλος, ιδίως η Ιδεολογική πλατφόρμα της Ελληνικής Λύσης σελ 17) .

Πρέπει να εκλείψουν οι αυταπάτες, πως ο πληθωρισμός στα πάντα στην Ελλάδα, αλλά και η συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες, ιδίως ο πόλεμος στην Ουκρανία!. Είναι ολοφάνερη η προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών να εξαφανίσουν την Ελληνική κοινωνία, εισάγοντας αλλογενής και αλλόθρησκους πληθυσμούς στην χώρα, ενώ ταυτόχρονα τα Ελληνικά νιάτα μεταναστεύουν για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Όλοι πρέπει να σταθούμε προ των ευθυνών μας γιατί μια μέρα θα μας «δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί».

*Ο Ηλίας Ηλιακόπουλος είναι Διδάκτωρ Νομικής, Δικηγόρος και δραστηριοποιείται στον χώρο της Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΗ συγκλονιστική επιστολή του Πέτρου Μολυβιάτη, στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΕπεκτείνεται το Β’ Κοιμητήριο στην Αλεξανδρούπολη – 175.013,60€ θα κοστίσει το έργο