ε μεγάλη επιτυχία και με σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, στην πόλη της Ξάνθης, ημερίδα για την τοπική ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών για το “MarCh” από την  Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης στα πλαίσια του έργου Market Changer – MarChπου υλοποιείται με τη συμμετοχή της ΟΕΕΘ στα πλαίσια του Προγράμματος Συνεργασίας «Interreg V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014 – 2020».

Στην εσπερίδα συμμετείχαν επιχειρηματίες από την περιοχή της Ξάνθης καθώς και από όλη την Θράκη οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του προγράμματος “Market Changer”.

Την έναρξη της εσπερίδας κήρυξε ο Πρόεδρος της ΟΕΕΘ Αντώνης Φραντζής παρουσιάζοντας την θέση της ΟΕΕΘ στην Πράξη  «MarCh» καθώς και τις Δράσεις που αφορούν στην Ομοσπονδία μέσα από το πρόγραμμα, τόσο αυτές που έχουν ολοκληρωθεί αλλά και εκείνες που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.

Στο «MarCh», πέραν της ΟΕΕΘ, συμμετέχουν επιχειρηματικοί και συμβουλευτικοί φορείς από την Ελλάδα, ενώ από την Βουλγαρία συμμετέχει η  Ένωση Βιομηχάνων Kardzahli.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν αναλυτικά  οι στόχοι και οι δράσεις του έργου «MarCh» και οι δυνατότητες αξιοποίησης τους από τους τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις με την βοήθεια μιας σειράς ψηφιακών εργαλείων που θα δημιουργηθούν και τα οποία αποσκοπούν στην διευκόλυνση της καθημερινότητας των επιχειρήσεων και στην βελτίωση του περιβάλλοντος λειτουργίας τους.

 

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας Interreg V-A “Greece-Bulgaria 2014-2020”

 

 

Προηγούμενο άρθροΘεοδωρικάκος: Ερευνώνται οι προκλητικές ενέργειες συνοριοφυλάκων – Πρέπει να τιμήσουν το εθνόσημο που φοράνε
Επόμενο άρθροΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ… Μέσα από την απόφαση Ολομέλειας του Αρείου Πάγου (γράφει ο Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος)