Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου και η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη

Το πρωί της Τετάρτης 21 Νοέμβριου 2018 τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και  Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμου.

Μετά το πέρας της δοξολογίας ο Συνταγματάρχης Πεζικού Ιωάννης Κοτσαγιαννίδης (εκπρόσωπος της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ») εκφώνησε  εντός του ναού τον πανηγυρικό της ημέρας, στο πλαίσιο της σημασίας που προσδίδεται στην ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβίζη

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων, διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

α. Έκθεση οπλικών συστημάτων στο Στρατόπεδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ» και επίσκεψη με ξενάγηση στο Κέντρο Εξομοιωτών την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 έως 13:00.

β. Μουσική εκδήλωση της Στρατιωτικής Μουσικής στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με την υποστήριξη της χορωδίας «Τροβαδούροι» του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:00. Κατά την εκδήλωση πρόκειται να λάβει χώρα ολιγόλεπτη παρουσίαση των Όπλων του Στρατού Ξηράς καθώς και έκθεση φωτογραφίας από δραστηριότητες της Μεραρχίας στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, επίσης με χαρά θα υποδεχθούμε στις εκδηλώσεις μας, δημόσιους και κοινωνικούς φορείς του τόπου και ιδιαίτερα μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Αλεβιζόπουλος: “Έχουμε κατάσχεση 14 Ελληνικών αεροδρομίων απο την Γερμανική κυβέρνηση”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με παράγοντες, προπονητές και παίκτες της ομάδας του Πέπλου