Την προσεχή Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει την μεγάλη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και η Πολιτεία έχει θεσπίσει να τιμάται ως η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδος μας.

Από φέτος η διπλή αυτή εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και η επίσημη Δοξολογία των Ενόπλων Δυνάμεων θα τελείται στον νεό Ιερό Ναό της Παναγίας της Στρατήγισσας, δίπλα στο Στρατόπεδο «ΖΗΣΗ» της πόλεώς μας.

Για το λόγο αυτό το απόγευμα της Κυριακή 20 Νοεμβρίου στον υπόγειο Ιερό Ναό της Παναγίας της Στρατήγισσας τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου από 7.00’-10.00’ στον ναό της Παναγίας Στρατήγισσας θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου από τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο και αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η επίσημη Δοξολογία προς τιμήν των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδος μας.

Προηγούμενο άρθροΔιδυμότειχο: Ορκίσθηκαν και τοποθετούνται τη Δευτέρα στη Νοσηλευτική οι 2 μόνιμοι καθηγητές
Επόμενο άρθρο«Ασπίδα» σε νησιά και Έβρο: 700 ακόμη M-1117 – Κλιμάκιο του Στρατού Ξηράς στις ΗΠΑ για να επιλέξει τα επόμενα Guardian