Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά την  ιερά μνήμη του αγίου Ιερομάρτυρος Ανθίμου, επισκόπου Νικομηδείας, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος άγει τα ονομαστήριά του.

Την απόγευμα της Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου , στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου τελέσθηκε ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροσταντούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος και συνχοροσταντούντος των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών: Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος , Διδυμοτείχου , Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού , Αλμά – Ατά και Καζακστάν κ.κ. Αλεξάνδρου (Ιεράρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας) και Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Ανθιμου

Αμέσως μετά τον Εσπερινό στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού, το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς Αλεξανδρουπόλεως πραγματοποιήσε μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια προς τιμήν του Σεβ. Μητροπολίτου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, από τις 7.00’  έως τις 10.00’ π.μ., θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ναό η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και μέχρι τη 1.00’ μ.μ. καθώς και το απόγευμα από τις 6.00’  έως τις 10.00’ μ.μ., ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως θα δέχεται ευχές στο Επισκοπείο, δίπλα στον Άγιο Νικόλαο.

Προηγούμενο άρθροΈναρξη προπονήσεων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου isoccer
Επόμενο άρθροΟ Κώστας Πιτιακούδης σχολιάζει τις Δημοτικές και Περιφερειακές εξελίξεις