Την Τρίτη 14 Μαΐου η Αλεξανδρούπολη εορτάζει την 99η Επέτειο των «Ελευθερίων» της και της ενσωματώσεώς της στον εθνικό κορμό Ελλάδας

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου 2019 τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου  ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου και συγχοροστατούντος των Σεβ. Μητροπολίτων: Διδυμοτείχου Ορεστιάδος & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού και Αλεξανδρουπόλεως , Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Ανθίμου και αμέσως μετά η Λιτάνευση της εικόνος της Παναγίας της Ελευθερωτρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλεώς μας με την συμμετοχή του Στρατού , της Αστυνομίας , των Προσκόπων, του 3ουΔημοτικού Σχολείου και πλήθους κόσμου.

Την Τρίτη 14 Μαΐου το πρωί από 7.00’-10.30’ θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ναό η Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά η επίσημη Δοξολογία των «Ελευθερίων» της Αλεξανδρουπόλεως.
Προηγούμενο άρθροΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ (1912-1913) (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)
Επόμενο άρθροΜειώσεις ΦΠΑ – Ολόκληρη η τροπολογία