Αναφορά στον προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Μουστακίδη έκανε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ερώτηση που του έγινε στην Βουλή για το νέο  επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Φραγκίσκου Κουτεντάκη.

Στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο υπουργός Οικονομικών υπεραμυνόμενος της επιλογής Κουτεντάκη, επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι σε αντίθεση με τη σημερινή κυβέρνηση, όταν δεν του άρεσε μια έκθεση, άλλαζε τον επικεφαλής του Γραφείου, όπως για παράδειγμα την Ελένη Μπαλφούσια.

«Η Αριστερά και οι ΠΑΟΚτζήδες έχουν ένα κοινό, είναι μεγαλόκαρδοι ποτέ δεν έχουν μικροπρέπεια και ως ΠΑΟΚτζής μπορώ να δεχθώ ότι ο καλύτερος πασαδόρος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ δεν ήταν κάποιος ΠΑΟΚτσής αλλά ο Μουστακίδης που έδινε φοβερές πάσες και κάρφωναν οι άλλοι», είπε και συνέχισε:

«Τέτοια ερώτηση που κάνει ο κ. Κουτσούκος είναι σε τέτοιο επίπεδο που μπορούμε να τον λέμε από δω και πέρα Μουστακίδη του ΠΑΣΟΚ, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να εξηγήσω την τεράστια διαφορά διαδικασίας στο τι γινόταν παλιότερα και τι γίνεται τώρα».

Πληροφορίες: cnn.gr

ΠΗΓΗ sportsaddict.gr

Προηγούμενο άρθροΑυτοκτονία φοιτήτριας στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΚοινή επιστολή Μητροπολιτών Καστορίας και Διδυμοτείχου στον Ερντογάν