Νίκη που την διατήρησε στα ψηλά στρώματα της κατηγορίας και την έστειλε με τον ποιο ωραίο τρόπο στο κενό των Χριστουγέννων κατάφερε να κατακτήσει η ομάδα του Γιώργου Ουζουνίδη απέναντι στην Ολυμπιάδα της Αλεξανδρούπολης με (70-58).

Στα αγωνιστικά, χωρίς ο αγώνας να διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι κακοί γηπεδούχοι βρήκαν απέναντι τους την κακή Ολυμπιάδα με αποτέλεσμα ο αγώνας να μην έχει πολλά όμορφα σημεία στο σύνολο του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συγκεντρωμένοι στην άμυνα τους δεν επέτρεψαν στην ομάδα από την Αλεξανδρούπολη να μπει στο παιχνίδι και κατάφεραν να το ολοκληρώσουν με (15-8).

Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο η καλή κατά περιόδους αμυντική λειτουργία των “πορτοκαλί” αλλά και η μεγάλη ευστοχία από την γραμμή του τριπόντου κατάφερε να αυξήσει την διαφορά απέναντι σε μια ομάδα που έμοιαζε να μην έχει επιθετικές λύσεις.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Ξανθίδη κατάφερε να βγάλει καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι της και να μειώσει την διαφορά στους δώδεκα πόντους για το τελικό (70-58) που στέλνει τη Φιλία στην τέταρτη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο και έχοντας κάνει το ρεπό της.

Φιλία Ορεστιάδας-Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης(70-58)

Διαιτητές: Παπαγερίδης, Πετκόπουλος

Τα δεκάλεπτα:15-08, 34-23, 51-32, 70-58

Φιλία Ορεστιάδας (Ουζουνίδης): Γεμμουσακάκης, Μπερτσιμάς,Eυαγγέλου, Kατσιαβριάς, Xερκελέτζης, Σαββουλίδης, Κοντούρης, Mαρτίδης, Κοττάς, Πουλοπουλος, Συμιτσάκης, Δήμος.

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (Μ. Ξανθίδης): Χατέλος, Τσουρνακάκης, Κελεπεκίδης, Γιαβρίδης, Αγγέλου, Αλεξούδης, Μπάτσικας, Μπεσλεμές, Μπατμάς, Βαλασίδης, Δελχανίδης, Φυδανίδης, Λανόπουλος.

 

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΣ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Φ. ΣΚΑΡΛΑΚΙΔΟΥ
Επόμενο άρθροΕπιστολή-πρόταση της Βουλευτή Έβρου Αναστασίας Γκαρά προς την Αεροπορία Αιγαίου Α.Ε. (Aegean Airlines) για την αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Γερμανίας.