Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που είχαν Ερντογάν-Μέρκελ, ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, αναθεώρηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό και σίγουρα θα ζήτησε και περισσότερα κονδύλια.

Δεν θα είναι έκπληξη αν η Γερμανία και η ΕΕ ενδώσει για ακόμη μία φορά στις τουρκικές απαιτήσεις.

Την ίδια ώρα το τουρκικό καθεστώς εξακολουθεί να χρησιμοποιεί πρόσφυγες και μετανάστες ως “όπλο” ενάντια στην Ελλάδα. Η φωτογραφία από τον Έβρο μία από τις αποδείξεις.

Οι Τούρκοι έχουν τοποθετήσει παντού “πινακίδες καθοδήγησης” γραμμένες σε έξι διαφορετικές γλώσσες! Η “καθοδήγηση” οδηγεί φυσικά πάντα στα ελληνοτουρκικά σύνορα…
Αυτά για να μην έχουμε καμία απολύτως ψευδαίσθηση για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε με την Τουρκία. Αρκετοί στην Αθήνα δείχνουν έτοιμοι να πιστέψουν ότι τα “ελληνοτουρκικά” εισέρχονται -αν δεν έχουν εισέλθει λένε οι πιο αισιόδοξοι- σε φάση “αποκλιμάκωσης”! Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, εκτός αν ορισμένοι έχουν αποφασίσει ότι θα τα αντιμετωπίσουμε με “ευελιξία”…

ΠΗΓΗ www.militaire.gr

Προηγούμενο άρθροΝατασα Γκαρά: “Οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ ρωτήθηκαν; Συμφωνούν με τα επικίνδυνα αυτά σχέδια;”
Επόμενο άρθροΚώστας Βενετίδης: “‘Ακαιρες οι δηλώσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ – Δεν υπήρχε καμία ακρότητα στη συγκέντρωση της Ορεστιάδας”