Οι προετοιμασίες των πληρωμάτων κορυφώνονται και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκριάτικη παρέλαση της Αλεξανδρούπολης έχει ήδη ξεκινήσει. Όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στέλιος Βραχιόλογλου, η συμμετοχή φέτος είναι μεγαλύτερη από πέρσι και κοντεύει να φτάσει τα 2.000 άτομα, αριθμό ρεκόρ. Φέτος τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση είναι 25 και σκοπεύουν να ξεσηκώσουν επισκέπτες και κατοίκους της πόλης στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 3.00 μ.μ. με σημείο εκκίνησης τη Λ. Δημοκρατίας 244 (μπροστά από την τράπεζα). Στο σημείο αυτό θα υπάρχει face painting για μικρούς και μεγάλους ενώ κατά μήκος της λεωφόρου οι μασκότ δημοφιλών ηρώων θα είναι πρόθυμες να μας παρασύρουν στο χορό. Η παρέλαση θα καταλήξει στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας όπου θα στηθεί ένα μεγάλο πάρκο με ζωντανή μουσική, τραγούδι και πολύ χορό.

Από το ύψος της Τζαβέλα μέχρι και το πάρκο Ανεξαρτησίας η Λ. Δημοκρατίας από τις 12 το μεσημέρι θα είναι κλειστή για τα οχήματα. Ο Αντιδήμαρχος κάλεσε τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο και να διασκεδάσει ενώ τόνισε ότι αμέσως μετά τη λήξη της καρναβαλικής παρέλασης, θα υπάρχει party στο πάρκο Ανεξαρτησίας, με μουσική και χορό.

alexpoli.gr

Προηγούμενο άρθροΗ πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης για δημοτικά τέλη και φόρους
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ