Το απόγευμα του Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πραγματοποιησε με μεγάλη επιτυχία το Night Santa Run (μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες…) με σημείο εκκίνησης το selfie point #AXD στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής… το κόκκινο σκουφάκι του Άη Βασίλη και η καλή διάθεση…!

Η δράση είχε και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς οι συμμετέχοντες έφεραν με μεγάλη προθυμία τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα παραδοθούν μέσω του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΜΕΡΙΜΝΑ σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σημείο αφετηρίας του Night Santa Run ήταν το σημείο #AXD στην παραλιακή λεωφόρο. Ακολούθως η διαδρομή με κατεύθυνση προς τον Φάρο και κατέβασμα από τη ράμπα στη νέα παραλιακή ζώνη φτάνει μέχρι τον Άγιο Εύπλου, επιστροφή μέσα από το λιμάνι και μέσω της ανηφόρας της οδού Κύπρου στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση στο Φάρο και επιστροφή στο σημείο #AXD.

Χριστουγεννιάτικα κεράσματα, χορευτικά και εορταστικές μελωδίες από τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου περίμεναν τους συμμετέχοντες στο σημείο τερματισμού!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, μνημείο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, υποδήματα και εξωτερικοί χώροι

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Έβρου στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης 
Επόμενο άρθροΦρεγατες: Οι Γάλλοι ζηλεύουν τις ελληνικές Belharra και τον οπλισμό τους – Θα είναι καλύτερες από τις γαλλικές