Την απόκτηση του Γιάννη Χαριτωνίδη από τον Άρη και την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Βλαχόπουλου για ακόμα έναν χρόνο, ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης Χαριτωνίδης αναλαμβάνει να καθοδηγήσει εντός του αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο ίδιος και ο Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, ο οποίος ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη, θα συγκροτήσουν το δίδυμο των πασαδόρων για τον Εβρίτικο σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Ο πολύπειρος πασαδόρος από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Θανάση Μουστακίδη, στον ανανεωμένο Εθνικό της νέας σεζόν. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης έχει μεγάλη εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ και έχει αγωνιστεί πέρα από τον Αρη από τον οποίο προέρχεται, σε ΠΑΟΚ, Τοργκούτ Βελγίου, Ρέθυμνο, Ηρακλή, Λαμία, Ολυμπιακό. Είναι γεννημένος στις 24.11.1978 και έχει ύψος 1.87μ.

Στήριγμά του, ο Κώστας Βλαχόπουλος ο οποίος θα φορά και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο Ναουσαίος πασαδόρος; είναι γεννημένος στις 3.7.1989 και έχει ύψος 1.93μ. Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες έχει αγωνιστεί , πέρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε Ζαφειράκη Νάουσας, Σκύδρα, Απόλλων, Μίλωνα, Επίκουρο, Καρδίτσα, Λαμία».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΕνα εκατ. Βούλγαροι τουρίστες στην Ελλάδα έως την 1η Αυγούστου
Επόμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξ/πολης – Απολογιστικό video Λευκής Νύχτας