«Σε μία νέα εποχή μπαίνουν τα Special Olympics Hellas καθώς διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες, που σε παρόμοιο μέγεθος, διάρκεια, εύρος αθλημάτων και με τόσο μεγάλη συμμετοχή, έχουν να πραγματοποιηθούν εδώ και έξι χρόνια», διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου των Αγώνων που θα γίνουν στο Λουτράκι Αττικής 18-22 Απριλίου και θα λάβουν μέρος και 4 αθλητές από την Αλεξανδρούπολη!

Ο λόγος για τους Βάκη Πεταλούδη και Σταμάτη Παπάζογλου που θα αγωνιστούν στην κολύμβηση και για τους Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Αικατερίνη Τιτόνη στο στίβο. Στην αποστολή στην Αθήνα θα τους συνοδέψουν η Υπεύθυνη του προγράμματος των Special Olympics στην Αλεξ/πολη και προπονήτρια τους Δάφνη Δεληγιάννη και ο προπονητής Θεόδωρος Ρεμπούτζιας.

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 19:00 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» του Δήμου Λουτρακίου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης, ενώ από την Τρίτη 19/04 το πρωί ξεκινάνε οι αγώνες στους οποίους όλοι οι αθλητές είναι νικητές και μετράει η προσπάθεια που κάνουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πεταλούδης και Παπάζογλου το 2011 είχαν συμμετάσχει στους Παγκόσμιους Αγώνες που είχαν γίνει και πάλι στην Αθήνα, με προπονήτρια τους τότε επίσης τη Δεληγιάννη.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια:  Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΔείτε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής σε Α’ και Β’ ΕΠΣ Έβρου
Επόμενο άρθροΟ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο – Πραγματικότητα ή ουτοπία ; (Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο)