Η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ Γιορτάζει τα 25 της χρόνια!

Αγαπητέ συνεργάτη! είμαστε μαζί σας από το 1998, φέτος γιορτάζουμε τα 25 μας χρόνια στην αγορά της πληροφορικής και των επικοινωνιών στην Θράκη. Διανύουμε την ενηλικίωσή μας, εικοσιπέντε χρόνια προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο των συνεργατών και πελατών μας.

Με βασικό σκοπό μας “Να κάνουμε την ζωή σας εύκολη….” προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τους συνεργάτες μας στον χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών.

Θέλουμε να κάνουμε την ζωή σας εύκολη στην τεχνολογία και τις επικοινωνίες

Ξεκινήσαμε με τον 1ο κόμβο τηλεπικοινωνιών του πρώτου ιδιωτικού παρόχου Internet στην Ελλάδα την Forthnet, το 1998, εξηγώντας και βοηθώντας στα πρώτα βήματα της επαναστατικής αυτής τεχνολογίας. Προχωρήσαμε το 2007 στην δημιουργία του πρώτου καταστήματος Forthnet στην Ελλάδα που μετεξελίχθηκε στα πρώτα Nova Shops σε Αλεξανδρούπολη – Κομοτηνή και Ορεστιάδα καλύπτοντας με ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών όλη την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη.

Το 2023 εξελισσόμαστε στην πλέον εξειδικευμένη εταιρία παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας και επικοινωνιών στην περιοχή με μεγάλη ερευνητική εμπειρία σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης και Ασφάλειας. Το 2023 αποτελεί σταθμό στην εξέλιξη της τεχνολογίας και χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε με όλους αυτές τις νέες εμπειρίες.

Ενώ παράλληλα επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την NOVA κατακτώντας μια ακόμη ανάγκη της κινητής τηλεφωνίας. Προσφέρουμε πλέον ολοκληρωμένες λύσεις σταθερής, κινητής και internet επικοινωνίας παράλληλα με την ψυχαγωγική πλατφόρμα ΕΟΝ της NOVA με υπερυψηλές ταχύτητες και απεριόριστη επικοινωνία χωρίς όρια.

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι να σας δώσουν την κατάλληλη πρόταση για τις δικές σας ανάγκες. Με τον επαγγελματισμό και την απόλυτη κατανόηση των αναγκών σας όπως κάνουμε σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση και απεριόριστη εκτίμηση,

Στάθης Γρηγοριάδης & Σταύρος Βενέτης εκ μέρους της διεύθυνσης

Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Λ. Δημοκρατίας 39 – Αλεξανδρούπολη

sales@alphait.gr    τηλ.  2551038444

Για λίγες μέρες ζητήστε μας την δική σας προσφορά χρησιμοποιώντας ένα ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ που σας χαρίζει και ένα μοναδικό δώρο για κάθε νέα συνδρομή NOVA :

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Copyright (C) 2023 Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ. All rights reserved.

 

Unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp

Προηγούμενο άρθροΈνα Φεστιβάλ για στη Σαμοθράκη 2023
Επόμενο άρθροΠΑΚΟΕ: Καταγγελία – Αναφορά στον Εισαγγελέα για τη λίμνη Κερκίνη / εκατοντάδες νεκρά ψάρια και δυσωδία στην ακτογραμμή