Το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας υποστηρίζει το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης με τη χορήγηση πλούσιου έντυπου και ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού από σχετικές του εκδόσεις, όπως το περιοδικό «Στους Ρυθμούς της Καρδιάς» (Αγωγή Υγείας και πρόληψή, υγεία της καρδιάς, Ά΄ Βοήθειες , Διατροφή, Άσκηση, ψυχική υγεία κ.ά).

Στόχος του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης είναι να υπάρξουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις ώστε μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς να ενημερωθούν σωστά και υπεύθυνα και να ευαισθητοποιηθούν για θέματα πρόληψης και υγείας.

Από το σχολικό έτος 2021-2022 θα λειτουργεί δανειστική και ψηφιακή βιβλιοθήκη ΕΥΖΗΝ στο  πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Η βιβλιοθήκη θα εμπλουτίζεται συνεχώς με πληροφορίες σχετικές με την υγεία των μαθητών και μαθητριών επιδιώκοντας την υποστήριξη και άλλων επιστημονικών φορέων (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Δ.Π.Θ., ΕΚΠΑ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  Π,Έ. Έβρου κ.ά.)

Η Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η μαθητική κοινότητα ευχαριστούν το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (Ε.Ι.Κ.), ένα έγκριτο επιστημονικό φορέα με σημαντική κοινωνική προσφορά , στον τομέα της πρόληψης της υγείας, για την υποστήριξή του στην προσπάθεια αυτή.

www.alfavita.gr

Προηγούμενο άρθροΦυσικό Αέριο Αλεξανδρούπολης: Στην τελική ευθεία η κατασκευή από την Gastrade – Προοπτικές στον ενεργειακό χάρτη
Επόμενο άρθροΧρήστου Χατζηπέμου-Νίκου Αργυρίου: “Καληνύχτα κε Πέτροβιτς”