Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σ ολοκληρο τον Κόσμο, στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και στην περιοχή μας την Θράκη,

τον Έβρο πρέπει να προβληματιστούμε και ο καθένας μας να αναλάβει και τις ευθύνες που του αναλογούν .
Συμφωνώ με τον Πρωθυπουργό της χώρας μου για το μεγάλο πρόβλημα των Προσφύγων . Την λύση θα πρέπει να την δώσει ο κυριος Τσίπρας και οι Υπουργοί του . Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λογο το πρόβλημα μεταφέρεται στον Εβρο, που όποτε χρειάστηκαν ολα τα προηγούμενα χρόνια ενα πιατο Φαγητό οι πρόσφυγες και οχι μονο το ειχαν. Οι Εβριτες λοιπόν, ηταν και θα ειναι κοντα τους .
Επειδη ομως η Ζωή συνεχίζεται, η καθημερινότητα των Ανθρώπων τρέχει ,θελω με την βοήθεια των Μεσων Ενημέρωσης να στείλουμε ενα μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας τον κυριο Τσιπρα, τον Προεδρο ( της συγκυβέρνησης ) των ΑΝΕΛ και Υπουργό Εθνικής Αμυνας κυριο Πανο Καμμένο ,τους Υπουργούς που ειναι εξαφανισμένοι απο την Περιοχή μας ,τους τοπικούς Βουλευτές Εβρου της Κυβέρνησης εκλεγμένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν αναφέρονται καθολου στα προβλήματα της περιοχής μας ,του ΕΒΡΟΥ .
Αφου δεν το κανουν αυτοι το κάνω εγω με τους Εβρίτες!
1ον

Συγχαρητήρια στην κυρια Γκουγκουσκίδου – και κυριο Δημοσχάκη για την Αναφορά τους στην ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ – ΔΑΣΚΑΛΩΝ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Νοέμβριο μήνα στα σχολεία του Έβρου . Καμία αναφορά απο τους τρεις Βουλευτές Έβρου της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προς τον κυριο Φιλη Υπουργό Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων; Μήπως ασχολείται ο κυριος Φιλης με την ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ( Βλ. εφημεριδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σελ.39 απο 01/11/2015 ).Καλα θα κανει να δει τα θέματα του Υπουργειου του και να μην μας κανει μαθηματα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ !

2ον

Καμιά αναφορά απο τους τρεις Βουλευτές Εβρου της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το μεγάλο πρόβλημα της Σαμοθράκης; Κανένα ενδιαφέρον απο τον Υπουργό Εθνικης Άμυνας κυριο Πάνο Καμμένο, που Εκλέχθηκε Βουλευτής Εβρου τον Μαιο του 2012 και εκλογικό του κέντρο την Σαμοθράκη; Μήπως ασχολείτε ο κυριος ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΝΑ ” ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ “; ( βλεπε Εφημεριδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σελ. 1-16-17 απο 01/11/2015 ). Επεσαν οι προκαταβολές για τα σαπακια ,αν και διεξάγεται έρευνα απο την Εισαγγελία για την υπόθεση .
3ον

Καμία αναφορά για το Πετρέλαιο Θέρμανσης; Ο κυριος Τσακαλώτος Ευκλείδης Υπουργός Οικονομικών μήπως πρέπει να ενημερωθεί για τις Καιρικές συνθήκες του Εβρου και για τι να ειμαστε στην Β Ζωνη και οχι στην Α Ζωνη; Ο κυριος ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ πρεπει να εχει χρήματα για να πληρώσει τις πανάκριβες αίθουσες του Ξενοδοχείου ” HILTON ” και των Κορεατων Συνεργατών που ανέρχονται σε 125.000 Ευρω τον Μηνα .( βλ. Εφημεριδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σελ.30 απο 01/11/2015 ).
4ον

Κατάργηση ΕΝΦΙΑ! Καμία αναφορά -ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κυριο Τσίπρα και τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας κυριο Καμμένο; Και οι δυο τον θεωρούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΟ οσο ηταν ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !
Ο κυριος Καμμενος επι δυό χρόνια μας προέτρεπε να μην πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ . Κυριε ΜΑΥΡΙΔΗ κυριε ΔΗΜΑΡΧΕ Ορεστιάδος ,αγαπητέ φιλε Βασίλη σε παρακολούθησα πριν λιγες ημέρες απο την Τηλεόραση Θρακη Νετ να λες τα προβλήματα του δήμου σου με τον ΕΝΦΙΑ . Ευτυχώς τα δικα μου ΕΝΦΙΑ οπως και εσυ τα πλήρωσα . Και σε εμενα απευθύνονται απλοι άνθρωποι και παραπονιουνται για τα αστρονομικά ποσα που τους ζητάνε!

Ζητώ απο τους τρεις Βουλευτες της Κυβέρνησης να κανουν μια ερώτηση στους δυο προεδρους ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που ειναι οι δεσμεύσεις τους γι αυτο το θέμα και ειδικά προς τον κυριο Καμμένο. Εκτος και αν λεω εγω ΨΕΜΑΤΑ! Ο κοσμος θέλει να μάθει και θα μάθει ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ οποιοι και αν ειναι και απο οπου και αν προέρχονται πρέπει να τελειώνουν και να εξαφανιστούν!
5ον
Καμία αναφορά -ερώτηση για τα θέματα των πλημμύρων του Έβρου- ασθενειων των Ζωων – το Υπερσύγχρονο Κτήριο στην Ορεστιάδα για νοσήματα των Ζωων (Διαβαλκανικο) – Συσκευαστηριο Σπαραγγιου Τυχερού -Καθετο αξονα και τοσα αλλα προβληματα .

Θέλω να πιστεύω οτι ο Κοσμος αρχίζει να καταλαβαίνει το ” ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ – ΝΕΟ – ΚΑΘΑΡΟ ” που εχει φέρει

ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξυ αλλων με τον Υπουργο Επικρατείας αρμοδιο για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου

ΑΛΕΚΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ και τον Υπουργό Οικονομίας κυριο ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ! ! !

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ! ! !

ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ

Προηγούμενο άρθροΕγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρουπόλεως
Επόμενο άρθροΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΙΚΑ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ