Αργά χθες το βράδυ και μετά από την επιστολή του ΑΟ Δορίσκου προς την ΠΑΕ Νίψα, οι άνθρωποι της Νίψας εξέδωσαν νέα ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν την απορία τους για τα όσα διάβασαν μέσα σε αυτή και παραθέτουν χαρακτηρισμούς που όπως υποστηρίζουν ειπώθηκαν από τους αντιπάλους τους.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση:

«Με απορία και τεράστια έκπληξη διαβάσαμε πριν λίγη ώρα την επιστολή του Α.Ο Δορίσκου που αφορά την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ,καθώς η ανακοίνωση διαμαρτυρίας η δική μας δεν είχε να κάνει με τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά με τους διαιτητές και τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στο μεταξύ μας παιχνίδι και την ιστορική για αυτούς ισοπαλία.

Όσον αφορά τη φιλοξενία της ΠΑΕΝ ας φρόντιζαν οι ίδιοι να μην εκτοξεύουν ύβρεις από την κερκίδα και τον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα.

Μία άλλη απορία που μας ήρθε διαβάζοντας την επιστολή είναι αν όταν γράφεται για το διαιτητή του αγώνα, εννοείται τον “μπαγλαμά” όπως είπε ο προπονητής σας ο οποίος ανέφερε κι άλλα επίθετα που θα ήταν καλύτερα να μην τα αναφέρουμε. Ή εννοείτε τον “βλάκα” και “ηλίθιο” όπως έλεγαν οι ποδοσφαιριστές σας; Τα γράφει κι ο ίδιος στο φύλλο αγώνα.

Επιπρόσθετα, άλλοι ήταν αυτοί που έβριζαν αισχρά και χωρίς λόγο τους ποδοσφαιριστές μας μετά το ματς χάνοντας τον δικό τους ποδοσφαιρικό πολιτισμό, ζητώντας μάλιστα συγνώμη αργότερα, γιατί μάλλον έτσι νομίζετε πως συμπεριφέρονται τα…παλικάρια.

Επίσης, πείτε μας το λόγο που παράγοντας της ομάδας σας, επισκέφθηκε στο ημίχρονο τους διαιτητές.

Τέλος, να ξέρετε πως δεν έχουμε ασχοληθεί με καμία αντίπαλη ομάδα και αυτό σκοπεύουμε να συνεχίσουμε. Το κάναμε για ένα και μόνο λόγο. Για να μην σας αφήσουμε να δημιουργήσετε εσφαλμένες εντυπώσεις και να μην διαστρεβλώσετε την αλήθεια. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα να έχετε!»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής 

Προηγούμενο άρθρο2/2 Παγκόσμια Ημέρα Υδροβιότοπων. Υδροβιότοποι και η σημασία τους στο οικοσύστημα. (του Βιολόγου Π.Μάνδαλου)
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του νέου βιβλίου του Θοδωρή Δεύτου απο το Βιβλιοπωλείο ‘Ελευθερουδάκης’