Στο πρόσωπο του Θέμη Κουκοβίνου βρήκαν στην ΑΕ Κομοτηνής τον αντικαταστάτη του Φώτη Ζάντζα, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θράκης.

Βοηθός προπονητή παραμένει ο Βασίλης Στοάκης και ως γυμναστής ο Δημήτρης Πανταζής.

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Κ. στο Facebook:

«Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ της Α.Ε.Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Κουκοβίνο Θέμη. Ο έμπειρος κόουτς,με πολυετή θητεία στους πάγκους τόσο ανδρικών όσο και γυναικείων ομάδων μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος της Α.Ε.Κομοτηνής μετά από συζητήσεις με την διοίκηση του τμήματος όπου εξ αρχής υπήρξε ταύτιση απόψεων .Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας παραμένει ο κ.Στοάκης Βασίλης ως βοηθός προπονητή και ο κ.Πανταζής Δημήτρης ως γυμναστής.Καλωσορίζουμε τον κ.Κουκοβίνο Θέμη στην οικογένεια της Α.Ε.Κομοτηνής και διαβεβαιώνουμε πως όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Υ.Γ.Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τον Βασίλη Στοάκη και τον Δημήτρη Πανταζή οποίοι κάλυψαν το κενό προπονήσεων που δημιουργήθηκε για μια εβδομάδα και μας χάρισαν την πρώτη μας νίκη στην Γ Εθνική και ένα μεγαλύτερο προς τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο στον χθεσινό αγώνα με την Αγ. Βαρβάρα».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν μαθήματα σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων οργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, με τον Πρόεδρος της Εγνατία Α.Ε., κ. Χρίστο Βάρδα