Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου άνδρας ξυλοκόπησε την σύντροφο και μητέρα των δύο παιδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμα, ενώ είναι γνώριμος των Αρχών καθώς κατηγορείται για πολλά αδικήματα. Μάλιστα, στο εν λόγω περιστατικό φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν άρχισε να βρίζει και να απειλεί την 30χρονη σύντροφο και μητέρα των δυο παιδιών του, ενώ από τον ξυλοδαρμό η ίδια διαγνώστηκε με κάταγμα στο χέρι.

Το επεισόδιο συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στην Αλεξανδρούπολη, όπου μάλιστα ο δράστης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έβαλε φωτιά στον καναπέ με αναπτήρα με τη γυναίκα να προσπαθεί να την σβήσει ώστε να μην επεκταθεί.

Αμέσως μετά, ο «νταής» έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ η 30χρονη κατέφυγε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας για να τον καταγγείλει. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που διαπίστωσαν ότι είναι παλιός τους γνώριμος και τον είχαν συλλάβει για διάφορα ποινικά αδικήματα, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν στα όρια του αυτοφώρου.

Η 30χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο και το σώμα και έβαλαν γύψο στο σπασμένο χέρι της.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τη μετέφεραν μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της σε δομή όπου θα φιλοξενηθεί ασφαλής, αλλά δεν είχε κινητό τηλέφωνο για να εγκαταστήσει το panic button.

www.cnn.gr

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή του ΣΒΒΕ στον Πρωθυπουργό για τη συνεχή επιχειρηματική συρρίκνωση του Έβρου και της Θράκης