Το 2 στα 2 στη φετινή Volleyleague έκανε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που επικράτησε με 3-1 στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας, ενώ αντίθετα άλλη μία ήττα γνώρισε ο ΑΟ Ορεστιάδας, χάνοντας με 3-2 από την Παναχαϊκή στο «Νίκος Σαμαράς».

Λαμία – Εθνικός 1-3

Η Λαμία ήταν αυτή που προηγήθηκε στο ματς με τον Εθνικό κάνοντας το 1-0 με 25-18, αλλά οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη έφτασαν στην ολική ανατροπή. Το 1-1 στα σετ έγινε με 25-19 και το 2-1 με 25-15. Το διπλό για τους Εβρίτες ολοκληρώθηκε με το 25-18 στο 4ο σετ. Αυτή η νίκη έρχεται μία εβδομάδα μετά την επικράτηση κόντρα στον Ηρακλή στην πρεμιέρα, για έναν Εθνικό που έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, αλλά και του παιχνιδιού ο Λούκα Σούλαγιτς που σημείωσε 21 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί πως 13 πόντοι για τον Εθνικό ήρθαν από μπλοκ.

Ορεστιάδα – Παναχαϊκή 2-3

Παιχνίδι των ανατροπών ήταν αυτό ανάμεσα στις δύο ομάδες τον βόρειο Έβρο. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε με 25-19, με την Ορεστιάδα να φέρνει τούμπα το ματς και να κάνει το 2-1 με 25-15 & 25-23. Η ομάδα της Πάτρας όμως θα φτάσει με τη σειρά της στην ανατροπή και θα πάρει τη νίκη. Ισοφάρισε με 25-22 και κατάφερε να επικρατήσει με 16-14 στο τάι μπρέικ. Στο τελευταίο αυτό σετ οι Εβρίτες βρέθηκαν να χάνουν με 8-3, επέστρεψαν φτάνοντας το σκορ στο 14-12 υπέρ τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος. Σημαντικό ρόλο στην ήττα της Ορεστιάδας έπαιξε ο τραυματισμός του Βουκασίνοβιτς που ήταν πάρα πολύ καλός μέχρι το σημείο που αποχώρησε από τον αγώνα. Μάλιστα, ήταν ο δεύτερος σκόρερ των γηπεδούχων με 23 πόντους, τρεις πίσω από τον πρώτο και εξαιρετικό σήμερα Γκούσταφσον.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΣυμπεράσματα από το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τις Συνδυασμένες Μεταφορές στην Αλεξ/πολη – Γιατί τα εξαγγελθέντα σιδηροδρομικά έργα δεν προωθούν την ανάπτυξη (του Μακροδημόπουλου Δημήτρη)
Επόμενο άρθροΜεταθέσεις 170 στρατιωτών από τα σύνορα σε Αττική και Θεσσαλία ζήτησε το ΓΕΣ!!!