Στο τάι μπρέικ έλυσαν τις διαφορές τους ο Εθνικός με τη Φθία στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων για τον Α Όμιλο που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη.

Ο Εθνικός που αγωνίστηκε χωρίς τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη καθώς υπήρχε πρόβλημα με το δελτίο του χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στη νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Φθίας.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Φθίας με πρωταγωνιστή το Γαληρόπουλο έκανε σταθερά καλό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό που πάλευε να βρει τον εαυτό του με αποτέλεσμα να πάει το σετ στον πόντο ως το 17-18 αλλά στη συνέχεια με λάθη του Εθνικού και επιθέσεις του Γαληρόπουλου να γίνει το 21-25 για τη Φθία.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα φάνηκαν στην αρχή να ξεκαθαρίζουν καθώς ο Τσέλιος έκανε το 18-13 αλλά άρχισαν πάλι τα λάθη για την Ακριτική ομάδα οδήγησαν στο 23-19 και με άσο του Αραμπόπουλου το 24-23 για να πλησιάσει η Φθία στον πόντο όμως ο Εθνικός έκανε το 25-23.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Λαμίας πάλι ξεκίνησε καλύτερα αλλά ο Εθνικός ισοφάρισε στο 14-14, ακολούθησαν 2 λάθη για τον Εθνικό κι ένα μπλοκ για να γίνει το 18-21 για τη Φθία που πήρε το σετ 22-25.

Στο τέταρτο σετ είχαμε και πάλι προβάδισμα της Φθίας με ηγέτη τον Γαληρόπουλο με τον Τσέλιο να απαντά και το 14-16 έγινε 17-17 για να το κατακτήσει τελικά ο Εθνικός με 25-21 και να πάει ο αγώνας στο τάι μπρέικ.

Το τάι μπρέικ ξεκαθάρισε από νωρίς για τον Εθνικό καθώς το 6-3 που έγινε με άσο του Τσέλιου έδωσε ανάσα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ακολούθησαν λάθη από τη Φθίας με τους Θρακιώτες να φτάνουν στο τελικό 15-8.

Τα σετ: 21-25, 25-23, 22-25, 25-21, 15-8

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κασαμπαλής) Τσέλιος, Χατζίδης, Καραπιπέρης, Ανδραβίζος, Μούρος, Γκαρνέτας, Ποιμενίδης -λ / Παρασκευάς -λ, Αναστασόπουλος.

Φθία (Μακρής) Αραμπόπουλος, Κοντοκώστας, Αγριοδήμος, Αλεξόπουλος, Κωστάρας, Γαληρόπουλος Ε., Γαληρόπουλος -λ / Φλώρος.

Πηγή: volleyball.gr

Προηγούμενο άρθροΧαμός στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης. Άγριος καυγάς και μηνύσεις…
Επόμενο άρθροΣαμαντά Κλέα: Η ‘Φαλακρή Τραγουδίστρια’ έρχεται στην Αλεξ/πολη