Διαβάστε τι έκαναν οι μικροί αθλητές της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο ματς για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παμπαίδων Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης ανάμεσα στις δύο ομάδες του συλλόγου, έτσι ώστε να τιμήσουν τα θύματα της τρομοκρατίας στη Γαλλία:

«Συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική το πρωτάθλημα Παμπαίδων Αν.Μακεδονίας – Θράκης, που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια στον όμιλο του Ν.Έβρου.

Ο Εθνικός «2» (του Θανάση Κασαμπαλή) μετά την νίκη του στην πρεμιέρα επί του Έβρου Σουφλίου , νίκησε σήμερα και το δίδυμο αδερφάκι του τον….ΕΘΝΙΚΌ «1» (του Δημήτρη Τσουλκανάκη) , με 3-0 σετ.

Ο Αγώνας ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή κίνηση Σεβασμού και Ανθρωπιάς από τους νεαρούς παίχτες του Εθνικού, οι οποίοι μαζί με το προπονητικό team και τη διοίκηση της ομάδας κράτησαν «ενός λεπτού σιγή» στη μνήμη των αθώων θυμάτων της τρομοκρατίας στη Γαλλία !!! Σίγουρα τέτοιες κινήσεις τιμούν το πρεστίζ και την Ιστορία του συλλόγου , που εκτός από αθλητικά ιδεώδη , διδάσκει ήθος-πολιτισμό-ανθρωπιά !!!!

Το παιχνίδι ήταν άκρως συναρπαστικό και πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους τυχερούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» .

Εξαιρετικά σέρβις, εντυπωσιακές υποδοχές και καταπληκτικές επιθέσεις – άμυνες , συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι , στο οποίο τελικά νικήτρια ανεδείχθη η πιο «έμπειρη» ομάδα του Θανάση Κασαμπαλή, η οποία βρήκε σθεναρή αντίσταση από τους συναδέλφους τους, του Δημήτρη Τσουλκανάκη.

Η διαμόρφωση των σετ : 19-25 , 16-25 και 15-25 .

Εθνικός «1»: (Τσουλκανάκης Δημ.) Κοτζιακάλφας, Εμμανουηλίδης,Μιχαηλίδης , Παπάς, Γεωργακούδης, Δαλλίδης, Μπατίλης , Παλαβουζόπουλος, Παπαδόπουλος, Πατλάκας ©, Καραμανίδης, Τζιαμπαζίδης.

Εθνικός «2»: (Κασαμπαλής Αθαν.) Ποιμενίδης, Ανδραβίζος Ε, Βαφειάδης , Μορφίνης, Μπαμπλής, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου ©, Ραπτόπουλος, Φούρφαρο, Σισμανίδης, Τοκαμάνης».

Ρεπορτάζ – Φώτο: Θεόδωρος Μαυρίδης

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΝίκησε με 1-0 το Διδυμότειχο και ξέφυγε στο +4 η Άνθεια! (photos)
Επόμενο άρθροΠερισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ το κόστος για τα αναχώματα του Έβρου