Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νικώντας με 2-1 τη Θύελλα Φιλώτα στη Φλώρινα.

Παρ’ όλο που ο Εθνικός χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 5′ λόγω τραυματισμού του Καραπατσιά και αν και με παίκτη λιγότερο στη συνέχεια λόγω αποβολής του Κυριζάκη (ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Καραπατσιά) στο 75′, έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη. Το σκορ για την ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου άνοιξε ο Κυριζάκης στο 52′, ενώ ο Γωνιάδης στο 88′ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 ένα λεπτό μετά. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έφτασε τους 11 βαθμούς και φιγουράρει στην 5η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά από 7 αγωνιστικές.

Τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο καλά και για τον Έβρο Σουφλίου ο οποίος γνώρισε την ήττα στην Ορεστιάδα (το «Δημήτρης Μπακιρτζής» δεν είναι ακόμα έτοιμο) από την Κοζάνη με 4-0. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα με το ίδιο σκορ για το Σουφλί μετά από αυτήν κόντρα στην Καλαμαριά. Απέναντι στην Κοζάνη οι Εβρίτες έχαναν με 2-0 στο ημίχρονο και στο 65′ ήρθε και το τρίτο τέρμα. Μετά από αυτή την ήττα οι Θρακιώτες έχουν 5 βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα υποδεχτεί τη Δόξα Δράμας και ο Έβρος Σουφλίου θα φιλοξενηθεί από την ΠΑΕ Σέρρες (πρώην Εθνικός Γαζώρου).

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΠολιτική κυριαρχία του Ταγίπ Ερντογάν με σχεδόν 50%
Επόμενο άρθροΤιμήθηκε αφανής –τραυματίας– ήρωας της νύχτας των Ιμίων (ΦΩΤΟ)