Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νίκη της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων επί της Μεικτής Έβρου στον φιλανθρωπικό αγώνα...

Νίκη της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων επί της Μεικτής Έβρου στον φιλανθρωπικό αγώνα στην Αλεξανδρούπολη

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μεικτής Έβρου.

Νικήτρια του ματς ήταν η Εθνική με 2-0, αλλά πραγματικοί κερδισμένοι ήταν οι συνάνθρωποι μας στους οποίους θα μοιραστούν μέσω του Πολυκοινωνικού Αλεξανδρούπολης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσκόμισε στο γήπεδο ο κόσμος που βρέθηκε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Τα περισσότερα φώτα συγκέντρωσε η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου που ήταν μία εκ των αρχηγών της αποστολής, αλλά και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Χάρης Χαρίσης, ενώ μετά από καιρό βρέθηκε τόσος πολύς κόσμος στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Αλεξ/πολης.

Πριν την έναρξη του ματς έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την μπάντα του στρατού η οποία παρέλασε μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Τον αγώνα παρακολούθησε από τις εξέδρες η γυναικεία ομάδα της Εθνικής που αύριο αντιμετωπίζει την Βασίλισσα της Θράκης στην Ξάνθη σε ματς επίσης για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συνθέσεις:

Μεικτή Έβρου (Σάκης Ζησίδης):  Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης, Ιγνατιάδης, Δούπας, Καλομπρατσίδης, Καρακασίδης, Ντόλας, Γιαννόπουλος, Οτέμπερης, Παπαγιαννίδης. Έπαιξαν επίσης οι: Γκουδής, Πασχαλίδης, Βαρσαμίδης, Σαπαρίδης, Αλεξακίδης.

Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων (Θοδωρής Παχατουρίδης): Λυμπερόπουλος, Τζωρτζάτος, Κατρανίτσας, Βουρνάζος, Μπιμπισίδης, Μητροφάνης, Κλώντι, Κατσαφάρος, Χαρίσης, Τζαγιάμνης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν επίσης οι: Τορομανίδης, Φορτούνης, Μπουγάτσιας, Χριστούλης, Γραμμένος, Αθανασίου, Μπιτίδης.

Κοσμάς Πανταζής – sportsaddict.gr

φωτογραφίες Γιάννης Ναλμπάντης – Κοσμάς Πανταζής

φωτογραφίες Κοσμάς Πανταζής

Exit mobile version