Live

19.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ευκαιρία να γεμίσουμε τα στρατόπεδα στον Έβρο και στα νησιά...
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος(Δ) και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής(Κ) συμμετέχουν στην επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, στη Βουλή, Αθήνα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019. Συνεδριάζει η επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης :Ενημέρωση, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, για θέματα αρμοδιότητάς του. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ευκαιρία να γεμίσουμε τα στρατόπεδα στον Έβρο και στα νησιά το αυξημένο ενδιαφέρον κατάταξης οπλιτών τον Νοέμβριο

Ως ευκαιρία προκειμένου να γεμίσει φαντάρους τα υποστελεχωμένα στρατόπεδα στον Έβρο και στα νησιά αντιμετωπίζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το αυξημένο ενδιαφέρον για κατάταξη στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου.

Μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον κατάταξης στη σειρά είναι τέτοιο το οποίο ξεπερνά τις δυνατότητες για σίτιση, υπόδυση και ένδυση  οπλιτώ , από την άλλη ωστόσο έδειξε να το αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι νεοσύλλεκτοι θα κατευθυνθούν προς τις ακριτικές περιοχές γεμίζοντας υποστελεχωμένες μονάδες.

“Υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για κατάταξη στη σειρά του Νοεμβρίου. Για κάποιους είναι βολικό καθώς υπολογίζουν ότι θα έχουν ολοκληρώσει τη θητεία τους στις αρχές καλοκαιριού. Βολεύει, κάποιος να καταταγεί τώρα. Υπάρχει όμως ανισορροπία. Κατατάσσονται περισσότεροι από όσους έχει δυνατότητα να εξυπηρετήσει ο στρατός ακόμα και για απλά πράγματα όπως αυτό της ένδυσης, της υπόδησης και της σίτισης. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ίσως μας δοθεί η ευκαιρία να επανδρώσουμε τις υποστελεχωμένες μονάδες στον Έβρο και στα νησιά” είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον κατάταξης για την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου έχουν εκδηλώσει πάνω από 20.000 άτομα την ώρα που ο στρατός δύναται να ντύσει και να σιτίσει περίπου 13.000 άτομα ανά ΕΣΣΟ.

 

Προηγούμενο άρθροΧρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο της Κορινθίας για τον Θανάση Σισμάνη!
Επόμενο άρθροΠνευστή μηχανοκίνητη λέμβος με 29 αλλοδαπούς εντοπίστηκε στην παραλία Αρίστεινου