Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ “Ναυτικός της χρονιάς” βραβεύτηκε ο καπετάνιος Κυριάκος Μουζάκης της Zante Ferries

“Ναυτικός της χρονιάς” βραβεύτηκε ο καπετάνιος Κυριάκος Μουζάκης της Zante Ferries

Μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο Ζακυνθινός καπετάνιος Κυριάκος Μουζάκης που αναδείχθηκε seafarer of the year, δηλαδή ναυτικός της χρονιάς, στα βραβεία Greek Shipping Awards.

Τα Βραβεία από το 2004 βάζουν στο επίκεντρο την δυναμικότητα και τον επαγγελματισμό της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς και τις διαρκώς εξελισσόμενες δεξιότητες και υπηρεσίες που παρέχονται εντός του ελληνικού ναυτιλιακού συστήματος.


Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μουζάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :
«Είναι μια μεγάλη τιμητική διάκριση που με κάνει πραγματικά περήφανο για το επάγγελμα που υπηρετώ εδώ και 33 χρόνια με αγάπη και πάθος. Τελικά στην δουλειά μας, κρινόμαστε από τις πράξεις μας και το αποτέλεσμα που αυτές επιφέρουν , σε κάθε δύσκολη κατάσταση όπου πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Το βραβείο αυτό θέλω να το μοιραστώ με την οικογένεια μου, με το πλήρωμα μου, αλλά και με την Zante Ferries όπου μου έχει εμπιστευτεί 21 χρόνια πλοιαρχείας στα πλοία της.»


GREEK SHIPPING AWARDS 2023!

Τα Βραβεία διατηρούν μια φήμη αξιοπιστίας και δικαιοσύνης, βασισμένη στην υψηλή ποιότητα των επιτροπών – κριτών κατά τα προηγούμενα χρόνια και προσέφεραν όπως και κάθε χρόνο μια συναρπαστική βραδιά αποκάλυψης των νικητών της φετινής χρονιάς και του εορτασμού 20 χρόνων ιστορίας του θεσμού.

ΠΗΓΗ www.imerazante.gr

Exit mobile version