«Το πρώτο θέμα που θα πρέπει να απασχολεί όλους τους Έλληνες είναι το προσφυγικό – μεταναστευτικό» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, προσθέτοντας:

«Η Ιστορία τι διδάσκει; Ποτέ κανένα έθνος δεν εξαφανίστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Και όποια λάθη κι αν γίνουν στον οικονομικό τομέα, είναι λάθη που μπορούν να διορθωθούν. Με θυσίες, με δυσκολία, με ό,τι θέλετε… μπορούν να διορθωθούν. Λάθη, σε εθνικό θέμα, δεν διορθώνονται ποτέ και οι επιπτώσεις θα είναι τραγικές» υπογράμμισε ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε λέγοντας: «Ανησυχώ βαθύτατα για την ιστορία του Αιγαίου». Ερωτηθείς αν ανησυχεί και για την κοινή πρωτοβουλία Γερμανίας – Τουρκίας για παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, απάντησε: «Ακριβώς. Ανησυχώ βαθύτατα» και συμπλήρωσε:

«Ανησυχώ αμέσως μετά για τη Θράκη και ύστερα για το κλείσιμο άρον άρον των δύο άλλων εθνικών μετώπων που είναι τα Σκόπια και το Κυπριακό. Το Κυπριακό εν πάση περιπτώσει έχει υπεύθυνη κυβέρνηση, η Κύπρος, αυτή έχει τον πρώτο λόγο γι’ αυτό το βάζω τελευταίο» ανέφερε.

«Η πρωτοβουλία για να επέλθει εθνική συνεννόηση με ή χωρίς συμμετοχή στην κυβέρνηση –εμείς δεν θέλουμε συμμετοχή στην κυβέρνηση- είναι πάντοτε στο κόμμα που είναι το πρώτο και είναι στην κυβέρνηση. Δεν έρχεται από την αντιπολίτευση» επεσήμανε ο κ. Κακλαμάνης.

Αρχική

Προηγούμενο άρθροΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΛΥΒΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….
Επόμενο άρθροΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Η ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ