Απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε προχθές το βράδυ. Κατά τη διαδρομή του προς Σέρρες ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, σταμάτησε να βοηθήσει οδηγό που είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Τη στιγμή εκείνη από το σημείο διέρχονταν άλλο όχημα που οδηγούσε συνταξιούχος γιατρός και παρέσυρε τον Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη.

Ο κ. Αδαμίδης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών ενώ χθές μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αδαμίδης νοσηλεύεται με σπαμένο πόδι και κάποια άλλα ελαφρότερα τραύματα.

Η είδηση κυκλοφόρησε εντός του Νοσοκομείου αλλά αρκετοί ακούγοντας την… δεν την πίστευαν… Τελικά το περιστατικό είναι πραγματικό και επιβεβαιώθηκε από γιατρούς που μίλησαν στο alexpoli.gr. Όπως μας είπαν η κατάσταση της υγείας του Διοικητή είναι ικανοποιητική και δεν υπάρχει ανησυχία. Θα χρειαστεί απλώς ένα διάστημα ανάρρωσης.

ΠΗΓΗ alexpoli.gr

Προηγούμενο άρθροΕυχές και κάλαντα για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου μαζί με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Επόμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας: “Δύσκολη χρονιά περιμένει τους Δήμους και τις Περιφέρειες – Η λιτότητα συνεχίζεται και το 2019”