Μαζί με την κλήρωση της Volleyleague πραγματοποιήθηκε και αυτή του League Cup «Νίκος Σαμαράς» το οποίο τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί με νέο σύστημα το οποίο θα περιλαμβάνει νοκ άουτ αγώνες και έναν όμιλο των 4 ομάδων.

Ένας από τους νοκ άουτ αγώνες που θα γίνουν θα είναι και ο αγώνας ΑΟ Ορεστιάδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά:

Tο τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου θα γίνει στην Πάτρα όμιλος με την συμμετοχή της Παναχαικής Πετοσφαίρισης 2013, του Ολυμπιακού, του Α.Ο.Κηφισιάς και του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου. Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου θα προκριθεί ως διοργανωτής του φάιναλ-4 που θα γίνει 30-31 Ιανουαρίου 2016.

Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα παίξουν μεταξύ τους στη Β΄ φάση του ομίλου που θα γίνει 17 ή 18 Οκτωβρίου και η ομάδα που θα προκριθεί θα περάσει στο φάιναλ-4 μαζί με τον Α.Ο.Φοίνικα.

Οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν σε νοκ άουτ αγώνες. Τα ζευγάρια:
Α. Α.Ο.Ορεστιάδας – Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Β. ΠΑΟΚ – Α.Σ.Άρης
Γ. Ηρακλής – Γ.Σ.Λαμία
Δ. Παμβοχαικός – Παναθηναϊκός

Στη Β΄φάση των νοκ ουτ αγώνων ο νικητής του ζευγαριού Α θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Β στην έδρα του ΠΑΟΚ ή του Άρη και ο νικητής θα προκριθεί στο φάιναλ-4 της Σύρου.

Στη Β΄φάση των νοκ ουτ αγώνων ο νικητής του ζευγαριού Γ θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Δ στην έδρα του Ηρακλή ή της Λαμίας και ο νικητής θα προκριθεί στο φάιναλ-4 της Σύρου.

Πηγή: volleyleague.gr

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

Προηγούμενο άρθροΚαβαρατζής Σταύρος: Ανησυχώ, μεγάλος αριθμός προσφύγων θα επιχειρήσουν να μπούν απο τον Έβρο.
Επόμενο άρθροΜετανάστες: Γιατί είναι σε ετοιμότητα αστυνομία και στρατός στον Έβρο