Οι  εργαζόμενοι, υψηλής εξειδίκευσης με ατομικές συμβάσεις εργασίας που εργάζονται σήμερα στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙαφού πρώτα έφεραν εις πέρας το βαρύ έργο της καθαριότητας του νοσοκομείου στην περίοδο του Covid-19 και της πανδημίας.

Η διασφάλιση του Δημόσιου και του Κοινωνικού Συμφέροντος αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης και όσων λαμβάνουν τις σχετικές αποφάσεις. Tα ερωτήματα λοιπόν είναι αμείλικτα. 

Με ποιο επιχείρημα και μάλιστα χωρίς να υπάρχει επικαιροποιημένη οικονομοτεχνική μελέτη, επανέρχονται οι εργολάβοι στα Νοσοκομεία, όταν αποδεδειγμένα παρέχουν ακριβότερες υπηρεσίες και με χειρότερες σχέσεις εργασίας και αμοιβής για τους εργαζόμενους; 

Καλούμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να σταματήσει να έχει σε εργασιακή ανασφάλεια και για προφανείς λόγους τους εργαζόμενους των νοσοκομείων της Χώρας, να ανανεώσει άμεσα τις ατομικές συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων και να αποσύρει τον σχεδιασμό της για την επιστροφή των «ημέτερων» εργολάβων στο ΕΣΥ, μέσω αμφισβητούμενης εγκυρότητας και σκοπιμότητας διαγωνισμών!!!!!
 
Είμαστε δίπλα στον δίκαιο αγώνα των υπό διωγμό εργαζομένων του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.
Κανείς ΔΕΝ μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και με τις αντοχές του ήδη τραγικά υποβαθμισμένου και αποδιοργανωμένου ΕΣΥ!
Προηγούμενο άρθροΑμαλία Δούκα: “Παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Η στέγη της μνήμης» του Μίμη Δούκα, την Παρασκευή 19 Μαΐου, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης”
Επόμενο άρθροΜαλτέζος Μενέλαος: “Θέλω να αγωνιστώ μαζί σας και να φωνάξω δυνατά όπως εσείς”