Live

11.3 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ξάνθη: Άγριο bullying σε 14χρονη μαθήτρια – «Το παιδί μου είχε τάσεις...

Ξάνθη: Άγριο bullying σε 14χρονη μαθήτρια – «Το παιδί μου είχε τάσεις αυτοκτονίας» (Βίντεο)

Θύμα λεκτικής και σωματικής βίας καταγγέλλει ότι έπεσε, μία ανήλικη από συμμαθητή της σε Γυμνάσιο της Ξάνθης.

Η μητέρα του κοριτσιού κινήθηκε νομικά κατά του συγκεκριμένου παιδιού αλλά και κατά της διεύθυνσης του σχολείου.

«Ερχόταν από το σχολείο πάρα πολύ σκεπτική και πολύ αγχώδης. Να φανταστείτε πριν ανακαλύψω αυτό που γινόταν το παιδί όταν το σήκωνα να πάει σχολείο, έκανε εμετό», περιέγραψε η μητέρα της στον ΑΝΤ1.

Τελικά η 14χρονη μίλησε για όσα της συνέβαιναν και αποκάλυψε ότι ένας συμμαθητής της είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της καθώς, όπως είπε, της ασκούσε συνεχώς σωματική και λεκτική βία.

«Μπροστά σε όλους το παιδί το αποκαλούσε πόρνη, λεσβία, γυαλάκια, πελεκάνε κι ό,τι “κοσμητικό” επίθετο υπήρχε, το έλεγε στην κόρη μου. Τη χτύπησε μία φορά έξω από το σχολείο στα γεννητικά της όργανα με την μπότα του και στα στήθη της, προφανώς για να μην μιλήσει το παιδί, να φοβηθεί και να μην μιλήσει», υποστήριξε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Συνεχίζοντας την περιγραφή για την αλλαγή στη συμπεριφορά και τη διάθεση του παιδιού η μητέρα της λέει,  «εγώ τότε κατάλαβα γιατί το παιδί μου είχε και τάσεις αυτοκτονίας, καθόταν και ζωγράφιζε ένα παιδί να πέφτει από το μπαλκόνι ή ένα κρεμασμένο παιδί, τα οποία με είχαν σοκάρει πάρα πολύ και πήγα και σε παιδοψυχολόγο μετά μίλησα, και τα οποία τα τσαλάκωνε τα χαρτιά, τα έριχνε στο καλάθι και εγώ πήγαινα τα έπαιρνα για να δω τι τρέχει».

Η οικογένεια της 14χρονης έχει κινηθεί νομικά σε βάρος του παιδιού που ασκούσε bullying στην κόρη τους αλλά και σε βάρος του πατέρα του. Ακόμη, η οικογένεια έχει κινηθεί νομικά και κατά της διευθύντριας του σχολείου για παράβαση καθηκόντων και ψευδορκία, καθώς φέρεται να υποστηρίζει ότι τα εν λόγω περιστατικά δεν γίνονταν μέσα στο σχολείο.

ΠΗΓΗ www.real.gr

Προηγούμενο άρθροH «19η Μαΐου» – Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τιμήθηκε στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΒασίλης Κασαπίδης: “Δεν κρίνουμε θετικά την απόφαση να κλείσει η παραλιακή λεωφόρος από σήμερα – Διαφωνούμε να κλείνει στις 8 η ώρα”