Άνδρας στην Ξάνθη που είχε νοσήσει από κορονοϊό τον περασμένο Απρίλιο βρέθηκε και πάλι θετικός, με τους ειδικούς να εξετάζουν ενδεχόμενο επαναλοίμωξης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open ΤV, o 45χρονος από την Ξάνθη έχει υποβληθεί από τον περασμένο Απρίλιο σε ακόμα 8 τεστ τα οποία του έγιναν λόγω του αντικειμένου της εργασίας του και βγήκαν αρνητικά. Ωστόσο, δυο εβδομάδες πριν, βρέθηκε θετικός και πάλι στον κορονοϊό. Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Σωτήρης Τσιόδρας, σύμφωνα με το Open TV.

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο καθηγητής ιατρικής, Μανώλης Δερμιτζάκης. «Μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους: ή θα πρέπει το στέλεχος του ιού να είναι διαφορετικό ή η ανοσία που έχτισε την πρώτη φορά ο ασθενής να μην ήταν αρκετά ισχυρή». «Δεν είναι όμως πολύ συχνό το φαινόμενο. Αν παραμείνουν σπάνια περιστατικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αν γίνουν πιο συχνά θα είναι. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η ανοσία κρατάει» ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

www.ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΤα καταστήματα καφέ-εστίασης την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα είναι κλειστά από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ
Επόμενο άρθροΝίκος Γεωργίαδης: “Προχωρούμε σε κινητοποιήσεις στις 14 Σεπτεμβρίου – Κλειστά τα καταστήματα”