Οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Φορείς του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαΐστρου πραγματοποιούν ένα μοναδικό τριήμερο με Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στην μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, καθώς πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του οικισμού Μαΐστρου.

Με τις εκδηλώσεις αναδεικνύουμε το θρησκευτικό χαρακτήρα του τριημέρου με την αρμονική συνύπαρξη του σύγχρονου πολιτισμού και της λαϊκής μας παράδοσης.

Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία στην πλατεία Μαΐστρου.

Το βραδυ στο γήπεδο Μαΐστρου πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή ,από την χορωδία ΕΝΩΔΙΑ,του συλλόγου ”Γνωσιακό Ταξίδι ”Ηρακλείου Κρήτης, με την συνοδεία της ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης

 

Το Σάββατο 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική και ανεπανάληπτη λαϊκή βραδιά με τον Γιάννη Καλίτση και την Ματένια Γραμματικάκη και την Κυριακή 16 Ιουλίου Παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα «ΝΟΣΤΟΣ» στο τραγούδι ο Γιώργος Ζιώγας – Συμμετέχει το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ MAXIMUM FM 93,6

ρεπορτάζ Γιάννης Ναλμπάντης

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση Εθνικού στην καταγγελία Ηρακλή
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ! Σημαντική μεταβολή του καιρού από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 15-07-2017