Ξεκίνησαν οι εργασίες μεταφύτευσης δέντρων από το αλσύλλιο του Φυτωρίου, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες για την κατασκευή  του νέου κλειστού γυμναστηρίου, σε πάρκα και παιδικές χαρές της Αλεξανδρούπολης.

Χθες Δευτέρα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η Γνώμη, μεταφυτεύτηκαν τα πρώτα δέκα δέντρα στο πάρκο της οδού Ποιμενίδη, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει το ίδιο και στην οδό Άρδα, σε άλλα σημεία της πόλης, καθώς και σε παιδικές χαρές, οι οποίες είναι σε φάση ανακατασκευής αυτό το διάστημα, μέσα από μεγάλο έργο του Δήμου.

Την ομάδα εργασίας για τις μεταφυτεύσεις συντονίζουν ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Ηλίας Δαστερίδης και ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Σάββας Σεφεριάδης.

Στόχος είναι να μεταφυτευτούν όσα περισσότερα δέντρα γίνεται από το χώρο του Φυτωρίου, όπου έχει προβλεφθεί η υλοτόμηση συνολικά 250 δέντρων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ www.gnomionline.gr

Προηγούμενο άρθροΝατάσα Γκαρά: “Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για την ενίσχυση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων”
Επόμενο άρθροΠαύλος Μιχαηλίδης: “Πρέπει άμεσα να ενεργήσει η κ. Ιντζεπελίδου ώστε να κινηθεί η διαδικασία για να επιστραφούν τα χρήματα από τα ανταποδοτικά”