Home LIFE Ξεκίνησε το “The Mindspark” στην Αλεξανδρούπολη!

Ξεκίνησε το “The Mindspark” στην Αλεξανδρούπολη!

Παγκοσμίου φήμης διαμορφωτές σκέψης και διακεκριμένοι επαγγελματίες, βρίσκονται στην Αλεξανδρουπολη ώστε μαζί με το κοινό να εξερευνήσουν  ,  τα μυστικά της συμπεριφορικής επιρροής, της ηγεσίας, του Mobile Marketing και του Αθωνικού Μάνατζμεντ.

Ένα καταιγιστικό «Διήμερο» γνώσης, έμπνευσης, ανακάλυψης και ατομικής εξέλιξης με 12 ώρες,  3 ενότητες, 3 Masterclass πραγματοποιείται στην Αλεξανδρουπολη ώστε να εξερευνηθούν νέα πεδία,  και ευκαιρίες ωστε να διατυπωθούν ερωτήματα και  ανταλλαγή απόψεων με τους εισηγητές

Στο πρώτο μέρος (Mindspark) το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Professor Jeff French Guru της συμπεριφορικής επιρροής, να εξηγεί τα μυστικά της επιρροής, τον Δημήτρη Καρακούλα , Γενικό Διευθυντή της Bentley Motors Αν. Αφρικής, να εμβαθύνει στην αναγνώριση και αξιοποίηση των ικανοτήτων μιας επιχείρησης και τον Θοδωρή Σπηλιώτη  θεμελιωτή του Αθωνικού Management να περιγράφει το μοντέλο διοίκησης του μεγαλύτερου Brand στον κόσμο, του Αγίου Όρους. Παράλληλα ο Michael Van Den Berg  Mobile Marketing Expert, θα κάνει μια παρέμβαση από τον Καναδά μέσω skype, για τα μυστικά και τις παγκόσμιες τάσεις στο mobile marketing. Θα δεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια των εισηγητών και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για το δικό τους ταξίδι στην επιτυχία – όπως την ορίζει ο καθένας.

Στο δεύτερο μέρος (Minds Park), έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να απευθύνεις τις δικές σου ερωτήσεις στους καλεσμένους. Ειδικοί καλεσμένοι στο δεύτερο μέρος, είναι ο Παναγιώτης Κόλλας , CEO της UNISCRAP με έδρα το Dellaware των Η.Π.Α. και  ο Πέτρος Σουκουλιάς , μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας & Καινοτομίας (ΕΣΕΚ). Ο Π. Κόλλας υπήρξε υπότροφος του προγράμματος SELECT USA και θα αναφερθεί στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του αμερικάνικου μοντέλου υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων.

Exit mobile version