Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbreak.gr, το μεσημέρι της Τρίτης 10 Αυγούστου 2021 στην Ελευσίνα ξεφορτώθηκαν ανεμογεννήτριες γερμανικής κατασκευής, οι οποίες έχουν προορισμό την Βοιωτία.

Αυτό δείχνει την ασυδοσία των βαρώνων της πράσινης ανάπτυξης, οι οποίοι δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα! Την  ώρα που η Ελλάδα φλέγεται και ο λαός έχει εξοργιστεί με τις μεθοδεύσεις που έρχονται στο φως, περί εγκαταστάσεων ανεμογεννητριών ακόμα και σε αναδασωτέες εκτάσεις, η φάμπρικα συνεχίζεται κανονικά!

Και θα συνεχιστεί κανονικά, διότι ο πρωθυπουργός παρά τις αντιδράσεις, δεν δεσμεύτηκε ότι θα απαγορευθεί η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα δάση που έγιναν κρανίου τόπος, ειδικά στην Εύβοια.

Αντίθετα, η ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι θα αναλάβει όλο το κονδύλιο αποκατάστασης των ζημιών, για να το χειριστεί ο ίδιος, μόνο αισιοδοξία δεν επιτρέπει.

Άλλωστε, από το περιβόητο ταμείο ανάκαμψης, προβλέπεται πακτωλός χρημάτων για τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά. Όταν λοιπόν έχεις ετοιμάσει την μπίζνα του αιώνα, θα αφήσεις τα δάση να εμποδίσουν το σχέδιο; Άλλωστε, τόσες ανεμογεννήτριες που θα έμπαιναν; Στην στέγη του Μεγάρου Μαξίμου;

Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη κινητοποίηση των κατοίκων της Άνδρου, που απέτρεψαν την εκφόρτωση ανεμογεννητριών στο νησί και το πλοίο γύρισε άπρακτο στην Ελευσίνα.

ΠΗΓΗ www.newsbreak.gr
Προηγούμενο άρθροΔυνατό μπουρίνι και χαλαζόπτωση στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΕορτάζει και πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο του Αγίου Εύπλου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης