Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας έγγραφα των Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής Τυχερού και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής του Δ.Δ.Τυχερού Σουφλίου μετά τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Ν. Έβρου. 
Τα έγγραφα παρουσιάζουν τα συμπεράσματα και τις προτάσεις που προέκυψαν από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16/04 με πρωτοβουλία των Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής Τυχερού-Θυμαριάς-Λαγυνών-Λυκόφης, καθώς επίσης και μια σειρά αιτημάτων που αφορούν τόσο σε παρεμβάσεις κι αποκαταστάσεις σε υποδομές απαραίτητες για τις γεωργικές εργασίες, όσο και σε οικονομική ενίσχυση και διευκόλυνση του αγροτικού κόσμου.
  Στην κοινοβουλευτική αναφορά υπογραμμίζεται ότι παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν όλοι οι αγρότες του Νομού Έβρου και η εφαρμογή των κατατεθειμένων προτάσεων θα μπορούσε να ανακουφίσει το σύνολο του αγροτικού κόσμου στο Νομό.
 
    Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις προτάσεις και τα αιτήματα των συλλόγων κι επαγγελματιών στα έγγραφα που επισυνάπτονται 
εδώ κι εδώ
Προηγούμενο άρθροΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Να προστατέψει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης τους δημότες του από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις
Επόμενο άρθροH Ευρωβουλή καλεί την Τουρκία να απελευθερώσει τους δύο στρατιωτικούς