Το σταδιακό άνοιγμα της χώρας μετά το lockdown βρίσκει τους Ελεύθερους Νέους “on the road”, σε μια φιλελεύθερη περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα, οπου διοργανώνουν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν από τις 24 έως τις 30 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και το απόγευμα διοργανώνουν μια ανοικτή συζήτηση παρουσία πολτών για θέματα της επικαιρότητας.

Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 συζητήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το ιδιαίτερο θέμα «Προσβασιμότητα και ισότητα για τα ΑμΕΑ» με τον παραολυμπιονίκη κολύμβησης Δημήτρη Καρυπίδη και την αθλήτρια Γεωργία Καλτσή στο Καφέ Κάφκα. Την συζήτηση συντόνιζε ο  ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κ. Σπύρος Μπιμπίλας

Στις 28 Μαΐου θα μεταβούν στο Διδυμότειχο με πολλές συναντήσεις με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις και με την απογευματινή εκδήλωση με θέμα «Η νέα γενιά και το ελληνικό επιχειρείν».

Ακούστε τον κ.  Σπύρο Μπιμπίλα – Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (οπου μίλησε για όλους και για όλα)


Ακούστε τον κ. Αθανάσιο Γραμμένο – Προϊστάμενος του ελληνικού γραφείου του Ιδρύματος “Φρίντριχ Νάουμαν” για την ελευθερία

Προηγούμενο άρθροΠώς φτάσαμε στην Άλωση του 1453 – Διδάγματα για το σήμερα (Γράφει ο Αναστάσιος Λαυρέντζος)
Επόμενο άρθροΜε πλήθος δημοσιογράφων η ιδιωτική επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη