Το 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης με σεβασμό στη βιοποικιλότητα της περιοχής, πραγματοποίησαν φύτευση 15 ελαιόδενδρων ποικιλίας «Μάκρης» στον χώρο της «Παλιάς Δεξαμενής» 

Η υιοθεσία του χώρου πρασίνου στην «Παλιά Δεξαμενή»,  προσβελπει στην ευαισθησία των παιδιών για το περιβάλλον.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με το συνεργείο πρασίνου συμμετηχε στην παραπάνω προσπάθεια με τη διαμόρφωση του χώρου, την εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος, το άνοιγμα των λάκκων φύτευσης και τη λίπανση των φυτών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος και Πρασίνου, να προκαλέσει την κοινωνική αλληλεπίδραση και να αποκαταστήσει το «νόημα της γειτονιάς», καλώντας και άλλες κοινωνικές ομάδες να αφήσουν το «πράσινο» αποτύπωμα τους  στην περιοχή τους.

Ακούστε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Χρήστο Ζιώγα σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό

Ρεπορταζ Γιάννης Ναλμπάντης

Προηγούμενο άρθροΜαρία Μανάκα – Χρήστος Δελιντζής: “22 Μαρτίου η κατασκευή του μεγαλύτερου καβουρμά με την συμμετοχή και Εβριτών”
Επόμενο άρθροO Ευάγγελος Γουμενίδης εξελέγξει Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Αλεξανδρούπολης