Τελικά οι μονομάχοι έγιναν δυο. Ως φαίνεται- τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι το τέλος- θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 10 του Γενάρη. Ο Βαγγέλης κι ο Κυριάκος. Ουρανομήκεις και θριαμβευτικές οι ιαχές από ορισμένους για την προσέλευση 400 χιλ ψηφοφόρων στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου.
Παιδιά συνέλθετε! Σε προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές ο αριθμός ήταν υπερτριπλάσιος. Νομίζετε αλήθεια πως έχετε απήχηση στα ευρύτερα στρώματα της χειμαζόμενης Ελληνικής Κοινωνίας; Πότε θα καταλάβετε επιτέλους πως ο πολύς ο κόσμος σας έχει γυρίσει την πλάτη;!
Πότε θα καταλάβετε επιτέλους εσείς οι μνηστήρες μιας συρρικνωμένης Νέας Δημοκρατίας που την πολιορκείτε ως «σύγχρονη Πηνελόπη» για να σκυλέψετε ό,τι απέμεινε ακόμη από τους λιγοστούς νοικοκύρηδες αλλά και παλαιούς καλοβολεμένους, πως ο Ελληνικός λαός σας πήρε χαμπάρι και δεν σας αποδέχεται;! Πως; Με το 50% αποχή του εκλογικού σώματος;! Αλήθεια εισπράξατε τίποτε από την εντονότατη δυσαρέσκεια του λαού έναντι των σαλτιμπάγκων του «Σύριζα και των καιροσκόπων Ανέλ», επί το σκοπτικότερο «Κοκο-Σανέλ»;! Απολύτως τίποτε! Τα ποσοστά των πρόσφατων δημοσκοπήσεων στέκουν αμείλικτα μπροστά Σας!
Θλιβερές λοιπόν κι αυτές οι τελικές εκλογές θα είναι, αν φυσικά γίνουν. Γιατί πάντοτε υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας……..
Κι αν γίνουν μη φανταστείτε, πως οι «υπερκείμενες δυνάμεις» θα αφήσουν την εξουσία στον Βαγγέλη. Δεν καταλάβατε ακόμη ότι όλα μέχρι στιγμής έγιναν για τον εκλεκτό γόνο της εκ της Χερσονήσου ορμώμενης οικογένειας;!
Αλήθεια υπάρχει πιο μνημονιακός στην Νέα Δημοκρατία από τον Κυριάκο;! Κι όταν με το καλό θα εκλεγεί, εσείς τι λέτε να χαλάσει το χατίρι των μεγάλων αφεντικών; Ή μήπως σας έπεισε πως θα αναμορφώσει το υπό διάλυση κόμμα της ΝΔ μέχρι την Άνοιξη; Πάντοτε μεγάλα αφεντικά έλεγχαν το πολιτικό μας σύστημα στην Ελλάδα! Με υποτακτικούς εντολοδόχους! Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!. Που επειδή όμως δεν συμμορφώθηκαν, το πλήρωσαν και με την ζωή τους (πχ Καποδίστριας- Μεταξάς) ή φυλακίστηκαν, αφού πρώτα διαπομπεύθηκαν (Κολοκοτρώνης- Γ. Παπαδόπουλος- Διγενής Γρίβας)
Έτσι λοιπόν όσοι θλιβεροί ψηφοφόροι πάτε να ψηφίσετε τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, να μην ξεχνάτε πως ουσιαστικά συμβάλλετε στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών στις δυο από τις μεγάλες οικογένειες που καταδυναστεύουν ακόμη την δύσμοιρη Ελλάδα, των Καραμανλήδων και των Μητσοτάκηδων!
Μια από τις δυο θα αναλάβει πρόσκαιρα (!) την τύχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δυστυχώς όχι για το καλό αυτού του παραπλανημένου λαού αλλά για τα δικά της οφέλη! Κι αυτό γιατί μη ξεχνάτε εσείς οι εναπομείναντες οπαδοί της Ν.Δ., πως οι εκλογές αυτές φέρουν μέσα τους τον σπόρο της διάλυσης….
Όποια φατρία χάσει και είναι σχεδόν βέβαιο ποια θα χάσει, την επόμενη μέρα κιόλας θ’ αρχίσει τις φυγόκεντρες διαδικασίες διάσπασης του κόμματος… Εδώ είμαστε και θα δείτε! Αυτό είναι το ένα μήνυμα των προκριματικών εκλογών!
Το άλλο το βαρύτερο αλλά και θλιβερό συνάμα είναι πως η Βόρεια Ελλάδα έπαιζε, παίζει και θα παίζει τον ρόλο του κομπάρσου στο πολυμήχανο «κέντρο» Αυτό δεν ισχύει μόνον για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ισχύει για τα πάντα όσα ελέγχει το σάπιο πολιτικό μας σύστημα στο σύνολο του. Με αποτέλεσμα να έχει οδηγήσει σε πλήρη δυσλειτουργία το υπάρχον πολίτευμα (βλ άρθρα μου Λειτουργεί άραγε το πολίτευμα ; σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ 16-2-2013 και Το πολιτικό μας σύστημα σε αδιέξοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 22-25/6/2015, GREEK ACTIVITY 17-6-2015, MAXIMUM FM 19-6-2015)
Στην συγκεκριμένη περίπτωση διερωτώνται οι και κατ’ ελάχιστον ορθώς σκεπτόμενοι. Τι λιγότερο είχε ο εκ Βορείου Ελλάδος ορμώμενος «φέρελπις» Τζιτζικώστας από τον «τζακάτο» Κυριάκο; Απολύτως τίποτε! Μόνον που δεν ήταν από το κέντρο. Και δεν τον ήθελε η καραμανλική οικογένεια! Με τελικό αποτέλεσμα να εκβρασθεί από το σύστημα που θέλει την Βόρεια Ελλάδα νεροκουβαλητή της «σεσηπώσας κεντρικής εξουσίας» Ή μήπως υπάρχει κανείς αφελής που πιστεύει πως δεν λειτούργησε το σύστημα την 20-11-2015 με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι πρώτες εκλογές. Άραγε τυχαία;! Αυτές είναι δυστυχώς οι θλιβερές διαπιστώσεις από το εκτός τόπου και χρόνου ευρισκόμενο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που επιφύλαξε στον εαυτόν του πολυτελείς εσωκομματικές εκλογές πεντάμηνης βραδείας καύσεως, δίχως ουδεμία πραγματική και σθεναρή αντιπολίτευση (ούτε αυτό είναι δυστυχώς τυχαίο!) και ενώ ο ταλαίπωρος άξιος βέβαια εν πολλοίς της μοίρας του λαός εξοντώνεται από μνημόνια- άλλα κρυφά ,αλλά φανερά- επαχθείς φόρους, περικοπές μισθών, συντάξεων, με καταιγισμούς συμφώνων συμβίωσης (το υπερψήφισε κι ο Κυριάκος!) με αθρόες λαθρομεταναστευτικές ροές που θα του θυμίζουν σε λίγο το «Ισλαμαμπάντ» στην χώρα του. Ακόμη και με ό,τι άθλιο βγάλει προσεχώς το κουτί της Πανδώρας του ησύχως πορευόμενου στην αλλοτρίωση των πάντων, Τσίπρα, του πιστού «ακολούθου» του , Καμένου , της καλλιπάρειας Φώφης, του «ρυθμιστή» Λεβέντη(να φτιάξει την οδοντοστοιχία του πρώτα, αν θέλει να νοικοκυρέψει την Ελλάδα!) αλλά και των λοιπών θολοποταμίσιων δυνάμεων! Κι ακόμη κάτι : Εσείς κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης είστε οι κυρίως υπαίτιοι που φορτώθηκε ο Λαός αυτός στην πλάτη του, τον αλλοπρόσαλλο Σύριζα με ό,τι επικίνδυνο για το μέλλον αυτού του τόπου συνεπάγεται! Το συνειδητοποιήσατε;!
Έχεις λοιπόν τώρα πολλούς λόγους να πας να ψηφίσεις στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αξιολύπητε ψηφοφόρε του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Προηγούμενο άρθροΟ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Επόμενο άρθροΣυνθήκη Σένγκεν ή εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια; Του Δ.Μακροδημοπουλου