Απίστευτη περιπέτεια για τον Χόρχε Παγιάν και τον Λεάντρο Μεχία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Τουρκία, με τους δύο βολεϊμπολίστες να συλαμβάνονται κατά το τσεκάρισμα των εισιτηρίων για το ταξίδι τους από την Κωνσταντινούπολη στην Κολομβία.

Οι δύο παίκτες ταξίδεψαν από την Αλεξανδρούπολη οδικώς στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα επέστρεφαν αεροπορικώς μέσω Μαδρίτης για την πρωτεύουσα Κολομβίας, Μποκοτά. Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr όμως, όταν πήγαν να περάσουν τον έλεγχο των διαβατηρίων τους, συνελλήφθησαν αναίτια από την τουρκική αστυνομία.

Οι Τούρκοι κράτησαν για ελέγχους τους παίκτες δύο ολόκληρες ημέρες και τελικά τους άφησαν ελεύθερους χωρίς να τουυ απαγγείλουν κάποια κατηγορία, αλλά και χωρίς να τους εξηγήσουν τους λόγους της κράτησης. Το μόνο που τους είπαν ήταν πως «γίνεται έλεγχος για διεθνές κύκλωμα που μεταφέρει παράνομα πράγματα».

Οι δύο παίκτες έχασαν μάλιστα και τις πτήσεις τους για Μαδρίτη από την Τουρκία με αποτέλεσμα να υποστούν και μεγάλη οικονομική ζημιά. Ο Εθνικός πάντως, ενημερώθηκε άμεσα και έβγαλε νέα εισιτήρια στους δύο αθλητές.

ΠΗΓΗ VOLLEYNEWS

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση “Καππαδόκες Έβρου, 40 χρόνια Πολιτισμού”
Επόμενο άρθροΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Επιτακτική ανάγκη η άμεση ενίσχυση των υπηρεσιών της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης