Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως μετέβη στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει ομιλία στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητού της Σχολής Ταξιάρχου Αντωνίου Χατζηγεωργίου.
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας του “Πίστευε και μη ερεύνα ή ερευνάτε τας Γραφάς” ενώπιον του ακροατηρίου 160 και πλέον μαθητών της Στρατιωτικής Σχολής, ένα θέμα για τη χρησιμότητα της έρευνας για την ανάπτυξη των επιστημών.
Στο τέλος της ομιλίας ο Διοικητής της Σχολής κ. Χατζηγεωργίου, ο οποίος προς οκταμήνου διηύθυνε την 23η Τ/Θ Ταξιαρχία στην πόλη μας, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως για την ομιλία προς τους μαθητές της Σχολής και τους εκπαιδευτές τους, καθώς αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση της έρευνας από τη σκοπιά της Θεολογίας, ενώ του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της Σχολής.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση-συζήτηση: Σεισμική Επικινδυνότητα και Τρωτότητα στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, απο την ΠΕ Καβάλας
Επόμενο άρθροΜε λάμπες LED θα αντικατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός στον Δήμο Ορεστιάδας