Επανερχόμαστε επί του θέματος, διότι λύση ακόμα δεν έχει δοθεί στο τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μετά από την αυθαίρετη, τελεσίδικη αλλά και αδιαπραγμάτευτη απόφαση του αντιδημάρχου αθλητισμού για την τροποποίηση,εν μέσω αθλητικής χρονιάς του προγράμματος του συλλόγου μας,με αφορμή την δημιουργία ενός νέου τμήματος ενόργανης γυμναστικής από τον ΜΓΣ Εθνικός.Αποτέλεσμα λοιπόν όλου αυτού, είχε την δημιουργία πολλών ερωτημάτων, που εκτός του ότι δεν έχουν απαντηθεί,αυτά συνεχώς και αυξάνονται.

1) Πότε συνεδρίασε η αθλητική επιτροπή του Δήμου για να αξιολογηθεί το εν λόγω τμήμα του Εθνικού?
2)Σύμφωνα με ποια κριτήρια έγινε η αξιολόγηση του και του δίνεται η δυνατότητα της αποκλειστικής χρήσης της αίθουσας του γυμναστηρίου (ΤΟΛ)?
3) Γιατί το άθλημα της ενόργανης,έχει εξαιρεθεί από την αξιολόγηση που προβλέπεται από την επιτροπή αθλητισμού του Δήμου,όπως γίνεται και στα υπόλοιπα αθλήματα σάλας, ώστε να κατανεμηθούν οι ώρες ανάλογα?
4) Πως είναι δυνατόν να ανατρέπεται και να καταστρατηγείται το ετήσιο πρόγραμμα και ωράριο των προπονήσεων ενός συλλόγου,εις βάρος του άλλου και ειδικότερα από την στιγμή που προετοιμάζεται για την συμμετοχή τους στους πανελλήνιους αγώνες και στις τελικές φάσεις των προκηρυσσόμενων από την ομοσπονδία αγώνων(Ιούλιο- Σεπτεμβριο-Οκτωβριο),με περίπου 40 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες?
5) Ποιός θα έρθει αντιμέτωπος στις αντιδράσεις 60-70 γονέων που ξαφνικά μας αναγκάζετε να τους ανακοινώσουμε ότι τα παιδιά τους πλέον δεν επιτρέπεται να ασχοληθούν με το άθλημα της ενόργανης?
6)Πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται την αποκλειστική χρήση της αίθουσας από (3) τρεις μόνο αθλητές του Εθνικού επί διώρου και παράλληλα  την αναγκαστική “έξωση” 60-70 αθλητών του Ο.Ε.Γ.Α.?
7)Ποιος είναι αυτός που θα μας  διασφαλίσει ότι ΔΕΝ θα γίνεται χρήση των κύριων και βοηθητικών οργάνων από αθλητές του Εθνικού,μιας και όπως πολύ καλά γνωρίζετε,αυτά είναι περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου,που με πολύ κόπο έχει καταφέρει να στελεχώσει την υπάρχουσα αίθουσα,μιας και η βοήθεια των εκάστοτε Δημοτικών Αρχών ήταν επιεικως “μηδενική”?
8 ) Έχει τεθεί υπόψη των αρμοδίων που λαμβάνουν τέτοιου είδους αποφάσεις,ότι μιας και μιλάμε για ένα ανταγωνιστικό άθλημα,ο χώρος του γυμναστηρίου δεν ενδείκνυται για χρήση από δύο συλλόγους,καθώς θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια και ταυτόχρονα και την υγεία των αθλητών?
9) Και για να μην νομίζουν κάποιοι ότι “τρώμε κουτόχορτο”, μπορεί να μας πει υπεύθυνα κάποιος,ποια  είναι η σχέση της Δημοτικής Αρχής,με στελέχη της Διοίκησης του Εθνικού, ώστε να φτάνουν ακόμα και σε σημείο να υποδεικνύουν αποφάσεις?

ΟΧΙ κύριοι και…… κυρίες,δεν σας επιτρέπουμε να παίζεται με τα όνειρα των παιδιών, που μοχθούν καθημερινά για να πετύχουν τον στόχο τους….Σας είχαμε ενημερώσει ότι θα μας βρείτε εμπόδιο εάν με ύπουλα και πλάγια μέσα,σταθείτε εμπόδιο στην ανάπτυξη του αθλήματος….

Εκ του Δ.Σ. του συλλόγου

Προηγούμενο άρθροΕύη Ορφανού: “Ζητάμε την πλήρη και επαρκή στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πλαστικής και Χειρουργικής κλινικής του Νοσ/μείου Αλεξ/πολης”
Επόμενο άρθροΟι γερμανικές φρικαλεότητες στο νομό Έβρου, από τα αρχεία της CIA (OSS)