Σε συνέχεια της πρόσφατης κοινοβουλευτικής του παρέμβασης στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Σ/Ν του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών περί της σύστασης και αναδιάρθρωσης της ανεξάρτητης Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας (ΑΠΑ), (βλ : https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/3130661007033489) ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α. Δημοσχάκης πραγματοποίησε χθες (3/12) συνάντηση με τον Αντιπτέραρχο ε.α. Δριτσάκο Γεώργιο, βασικό συνεργάτη του στον τομέα Εθνικής Άμυνας της Ν Δ & νυν Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ Π Α).

Πυρήνας της εθιμοτυπικής και ενημερωτικής συνάντησης, ήταν & τα λειτουργικά ζητήματα του κρατικού αερολιμένα Αλεξ/πολης, η χρησιμότητα των υδατοδρομίων στον Έβρο και στη Θράκη και η ολοκλήρωση των υποδομών στην ελικοπτερική βάση στη Νήσο της Νίκης.
Στο τέλος αυτής, η ατζέντα της συζήτησης παραδόθηκε στον Διοικητή και σε μορφή γραπτού Ενημερωτικού Σημειώματος με συνοπτική ανάπτυξη των επιμέρους θεμάτων.

Προγραμματίζεται προσεχώς η ολοκλήρωση της ενημερωτικής διαδικασίας & προβολής των ως άνω ζητημάτων του Νομού, με τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών-Μεταφορών, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Προηγούμενο άρθροΒελτιώνει την καθημερινότητα ο Δήμος Αλεξανδρούπολης – Υπεγράφη η σύμβαση έργου για την κατασκευή, συντήρηση και αναβάθμιση πεζοδρομίων και κρασπέδων
Επόμενο άρθροΛαβρόφ: Δεν μας ενοχλεί το ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ – Δεν έχουμε κάποιες διαφωνίες επί της ουσίας