Την Παρασκευή 26 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αντιπρόεδρου του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) κ. Αθανάσιου Δημητριάδη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου συνομίλησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ευάγγελο Ρούφο και την ψυχίατρο της Μονάδας Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. κα Γεωργία Γκότση.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων, διαπιστώθηκαν η άψογη συνεργασία της Διοίκησης του Π.Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον Οργανισμό, καθώς και η απρόσκοπτη αρωγή στην ομαλή λειτουργία της Μονάδας. Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού ευχαρίστησε τον Διοικητή κ. Ευάγγελο Ρούφο για την ουσιαστική συνδρομή του και την αναγνώριση του έργου της Μονάδας.

Ο κ. Δημητριάδης συναντήθηκε επίσης και με τα στελέχη της Μονάδας Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του ΟΚΑΝΑ, η οποία είναι ενταγμένη στο Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία της ΜΟΘΕ καθώς επίσης και για την απουσία λίστας αναμονής εισαγωγών στο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, αλλά και την έμφαση που δίνεται στον πυλώνα της κοινωνικής επανένταξης.

Τέλος, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην επιτυχή αντιμετώπιση της Ηπατίτιδας C, μέσα από μια συστηματική διαδικασία διενέργειας anti-HCV ελέγχων στους ωφελούμενους της ΜΟΘΕ και άμεσης ένταξης των ωφελουμένων σε θεραπευτική αγωγή σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΕθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ
Επόμενο άρθροΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Οι καρδιές γέμισαν με 660 κιλά πλαστικά καπάκια!