Στο Πανελλήνιο Συνέδριο υπό τον τίτλο «Οι δημογραφικές εξελίξεις στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης», που διοργάνωσε το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και διεξήχθη 6-8 Οκτώβρη στην πόλη της Κομοτηνής, βρέθηκε ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ρίζος Δημήτρης.

Ο κ. Ρίζος που συμμετέχει και στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για το Δημογραφικό είχε την ευκαιρία να χαιρετήσει τις εργασίες και να ευχαριστήσει  την οργανωτική και επιστημονική επιτροπή για την διεξαγωγή αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού επιστημονικού Συνεδρίου. Ταυτόχρονα ενημέρωσε όλους τους παρευρισκομένους ότι έχει ήδη καταθέσει το σώμα των περιλήψεων των ομιλιών στην Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό κα Σία Αναγνωστοπούλου.

Παράλληλα, ο κ. Ρίζος θέλησε να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά  τους Καθηγητές και τις Καθηγήτριες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για το συνολικότερο έργο τους ενώ δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα όσα επισημάνθηκαν στο Συνέδριο στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Καΐσας: “Σήμερα που παραδόθηκε αυτό το πολύπαθο τμήμα Ψαθάδων – Κισσαρίου, δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς αλλά για προβληματισμό”
Επόμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Ηχηρή παρέμβαση της ΝΔ για τη νομική θωράκισή της Θράκης”