Ο Δήμαρχος Στουτγάρδης κ. Frank Nopper τιμά την Ελληνική Επανάσταση

“Ζήτω η Ελευθερία!”

«Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 με τα ιδεώδη της ελευθερίας και της ισότητας των κοινωνικών ομάδων αποτελεί εξέχον κεφάλαιο της ελληνικής και της ευρωπαϊκής Ιστορίας. […]

Πολλές Ελληνίδες και πολλοί Έλληνες ήρθαν στην Στουτγάρδη από την δεκαετία του 1960 και μετά, και με την εργατικότητά τους συνέβαλαν εξαιρετικά σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης. […] Οι συναντήσεις με την Ελλάδα και τους Έλληνες εμπλουτίζουν την πόλη μας».

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Στουτγάρδης, Dr. Frank Nopper, για τον χαιρετισμό του στο αφιέρωμα “Griechenland2021” της Ελληνικής Πρεσβείας και των Προξενικών Αρχών στη Γερμανία για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Πηγή/επιμέλεια κειμένου: Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο

Το GRland.info, η ενημερωτική σελίδα των Ελλήνων της Γερμανίας, χαιρετίζει και υποστηρίζει την πρωτοβουλία της Ελληνικής Πρεσβείας και των Προξενικών Αρχών στη Γερμανία.

Οι Ελληνικές Αρχές στη Γερμανία, θέλοντας να τιμήσουν την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 δημιούργησαν τη σειρά #Griechenland2021 η οποία θα προβάλλει μηνύματα Γερμανών πολιτικών και σημαντικών προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς και από την Ελληνική Ομογένεια στη Γερμανία.

ΠΗΓΗ www.grland.info

Προηγούμενο άρθροΠαρεμβάσεις καλλωπισμού στο πάρκο επι της Ποιμενίδη!
Επόμενο άρθροΨάρεμα : Επιτρέπεται από το Σάββατο στους παραθαλάσσιους δήμους