Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, πενθεί για τον θάνατο δεκάδων αθώων ανθρώπων στην πύρινη τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και συμπάσχει με όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και με όσους έχουν επηρεαστεί από την πυρκαγιά με οποιοδήποτε τρόπο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές ενημερώσεις του Δήμου Ραφήνας –Πικερμίου ότι το μέγεθος της μέχρι τώρα ανθρωπιστικής βοήθειας από Δήμους, πολίτες, φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις έχει υπερκαλύψει, προς το παρόν, τις ανάγκες των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή και όντας σε στενή επικοινωνία με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. κοινοποιούμε τον τραπεζικό λογαριασμό αλληλεγγύης που άνοιξε η Κ.Ε.Δ.Ε. για όσους θέλουν να βοηθήσουν τους πυροπαθείς με στόχο τη  γρήγορη, αποτελεσματική και διαφανή στήριξη των συμπολιτών μας:

 

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΙΒΑΝ GR90 0110 1510 0000 1510 0284 874

 

Το ποσό θα αποδοθεί σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις τοπικές αρχές στους πυροπαθείς της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Επιπλέον, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από αναμόρφωση του προϋπολογισμού,  ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης θα εισηγηθεί την άμεση διάθεση του ποσού των 10.000 ευρώ προς ενίσχυση των πυροπαθών ενώ παράλληλα Δήμος Αλεξανδρούπολης θέτει στη διάθεση τη δημοτική κατασκήνωση της Μάκρης για τη φιλοξενία παιδιών πυροπαθών και την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό
Επόμενο άρθροΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Σχηματισμών του Δ΄ Σώματος Στρατού στα Πλωτά Μέσα