Ο δεκάλογος του Τζιώρα:

1) Μην ψηφίσετε υπ.Δήμαρχο ή υπ. Περιφερειάρχη που μιλάει για τον εαυτό στο 3ο πρόσωπο. Διχασμένη μεγαλομανής προσωπικότητα

2) Μην ψηφίσετε αργότερα υπ. Βουλευτή που είναι σαν ρομπότ καθώς βγάζει διαγγελματα από την ΥΕΝΕΔ.

3) Μην ψηφίσετε αργότερα υπ. Βουλευτή που αν και νέος/νέα είναι παλαιοκομματικός αγέλαστος μουντρούχος ή μαριονέτα Μπάρμπι με IQ ραδικιού.

4) Μην ψηφίσετε υπ. Βουλευτή, υπ. Δημοτικό ή υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο που ρίχνει κεφαλοκλειδώματα και αγκωνιές να φτάσει πιο μπροστά στην εξέδρα των επίσημων. Όταν τα καταφέρνει έχει ένα βλέμμα (αυτο)ικανοποίησης, λες και εφτασε στην κορυφή του Έβερεστ.

5) Μην ψηφίσετε υποψήφιους κάθε κατηγορίας που είναι πιο γραφικοί και απο την Σαντορίνη.

6) Μην ψηφίσετε υποψήφιους που έχουν σκελετούς στην ντουλάπα τους.

7) Μην ψηφίσετε όσους είναι στην πολιτική επί χρόνια και το μόνο που θυμάστε από αυτούς είναι οι έμμισθες θέσεις που είχαν.

8) Μην ψηφίσετε όσους είναι υποψήφιοι και όταν σας μιλούν ο κουτσαβακισμός, η δηθενιά, η αγένεια, η ασχετοσύνη τους σας πνίγουν.

9) Μην ψηφίσετε υποψήφιους που χρησιμοποίησαν προηγούμενες θεσμικές θέσεις που κατείχαν μόνο για την αυτοπροβολή τους, για την τσέπη τους και ως σκαλοπάτι για να καβατζωθούν καλύτερα.

10) Μην ψηφίσετε όποιον είναι μόνο για τα πανηγύρια. Θα έρχεται έτσι και αλλιώς.

Προηγούμενο άρθροΓεννάδιος Β΄ο Σχολάριος ~ Ο πρώτος Οικουμενικός Πατριάρχης μετά την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)
Επόμενο άρθροΕκλογές 26ης Μαΐου στον Έβρο